Super-interviu Mircea Diaconu

Am avut zilele trecute ocazia sa citesc in editia tiparita a revistei Playboy un interviu genial al actorului Mircea Diaconu. Sincer, de cand a intrat in PNL si chiar a devenit senator PNL de Arges, in ochii mei scazuse cota alarmant pentru actorul Mircea Diaconu, pe care l-am admirat dintotdeauna, considerand ca este unul dintre marii artisti pe care i-a dat scena teatrului romanesc. Asta deoarece eu cu PNL-ul suntem ca argeseanu' cu olteanu'... Pur si simplu nu-i sufar pe idiotii dracului (apropo, DNA, multumesc pentru treaba cu Libertatu!).

Dar mi-am schimbat total parerea. M-am bucurat ca un copil ca politica nu a reusit sa-mi fure idolul din copilarie, Mircea Diaconu. Are o gandire extraordinar de sanatoasa, a ajuns la 60 de ani si are multe de povestit, de fapt eu unul am capatat putere de a-mi continua proiectele doar dupa ce am citit interviul! Nu pot reproduce prea mult din ceea ce a scris, deoarece nu am revista in fata, iar pe site-ul oficial nu e decat o parte, dar va rog, daca aveti posibilitatea, aplecati-va asupra acestui interviu! Va va fascina!

http://www.playboyromania.ro/articol.php?id=1247

Comentarii

Unknown a spus…
Singurul lucru notabil facut de Mircea Diaconu in ultimii 20 de ani a fost ca s-a inscris in PSD :)
Canguru' a spus…
Poate prin noua alianţă se poate spune că a îmbrăţişat doctrina PSD, pentru că el de fapt este liberal. Şi nu oricare, ci preşedintele PNL Argeş!

Postări populare de pe acest blog

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Ce mai e tona azi...?