Citesc poezii, deci exist

E ora 1 noaptea, citesc poezii si n-am de gand sa adorm prea curand pentru ca sunt fascinat! N-am mai citit versuri din clasa a XII-a, cand eram absorbit de geniul lui Stefan Augustin Doinas, cu un plus pentru "Mistretul cu colti de argint", pe care si azi cred ca-l recit artistic fara emotii.

M-am plictisit de "Portretul lui Dorian Gray" si am intrat putin pe blogosfera de pe telefon, ca mi-e lene sa ma ridic din pat. Si uite asa, din link in link, am dat de blogul Simonei Stefanescu (stiti voi, preferata...)! Si pac! Lovitura fatala! Descopar niste versuri uluitoare scrise de o frumusete de fata pe care as fi banuit-o oricand ca prefera revistele glossy in favoarea cartilor!

Delicatetea si profunzimea sentimentelor, reflectarea calda a dragostei pentru semeni sau preaslavirea puterii de atractie a lunii m-au cucerit! Este una dintre putinele revelatii pe care le-am avut in viata si care m-au ravasit atat de tare. Nu sunt un fan al poeziilor, dar faptul ca eu nu am fost in stare niciodata sa compun o poezie ma face sa apreciez cu atat mai mult pe cineva care are acest har!

Asadar, jos palaria Simona, din tot sufletul! Desi blogul tau are ca motto titlul melodiei din "9 saptamani si jumatate", "You can leave your head on", eu insist sa scot palaria in fata talentului tau!

LATER EDIT: Am dat peste un interviu cu Simona realizat de Mariana Artarus, sotia fostului meu coleg de la TOP, Dan Artarus. Descoper din ce in ce mai multe lucruri interesante despre Simona. Bravo!

http://www.bitpress.ro/articole/timpliber/2854/simona-stefanescuintre-televiziune-si-artaun-interviu-marca-stilul-tau.html

Comentarii

Raluca Nicula a spus…
Sa stii ca Simona a citit ce ai scris si i-ai luminat ziua :)
Canguru' a spus…
Le-am citit si pe ale tale Raluca si m-au impresionat profund, in special cele dedicate bunicai. Superbe! Si, daca-mi dau bine seama, ele sunt scrise la o varsta frageda, 16-17 ani...

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!