Da! Calabria!

Am cerut acum cateva zile sfatul vostru cu privire la un loc unde as putea o servi o Carbonara buna, in conditiile unei serviri ireprosabile si a unui ambient atragator. Am primit o singura sugestie, dar buna!

Geocer mi-a recomandat Calabria, si iata-ma! Sunt in acest moment in restaurant, astept sa se raceasca spaghetele, dar nu am rezistat si am gustat: excelente! In plus, sunt multumit ca e wi-fi la liber, ceea ce-mi permite sa scriu acest post, dupa care o sa intru pe site-ul Cinema City, ca am chef de un film. Cu ocazia asta ma bag si la concursul anuntat de Dumis.

Asadar, recomand cu caldura Carbonara de la Calabria, portia e dubla fata de cat pot manca eu si costa 15 lei. Sa am pohta ce-am pohtit-o!

PS - La o masa alaturata sunt 4 interlopi, am si vesti despre "lotul Penescu"... Cornel o duce super-bine, mananca ce vrea si e sanatos. Liviu a slabit foarte mult si, cica, de doua ori a vrut sa-si ia viata, iar Titoasca sufera dupa scandalurile din libertate!

Comentarii

Anonim a spus…
Poate trec si eu pe acolo...Daca e si vreun meci, ar fi excelent.
Geocer a spus…
Ti-au facut o reducere ca sa scrii despre ei pe blog in mod favorabil?
Canguru' a spus…
Geocer, sa nu uitam cine a facut recomandarea ;)

By the way, thanks a lot!
Anonim a spus…
Glumesti? E ca autogara acolo la ambient....
Canguru' a spus…
To Anonim:

Atunci cand am fost eu, mai pe zi, a fost liniste. Poate prea liniste, de-aia i-am si auzit pe "baietasi" aberand. Poate ai dreptate, desi la autogara nu se vine cu Mertzanu'...
dumis a spus…
Sincer, prefer locuri mult mai ok in ceea ce priveste ambientul insa spaghetele de acolo sunt foarte bune. Am o nelamurire : la ce concurs te referi ? La concursul Cinema City pentru bloggeri ?
Canguru' a spus…
To dumis

Da, la cel pentru Cinema City. Am vazut filmul, dar nu am avut destula inspiratie cat sa scriu pana acum recenzia

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!