Pregatit pentru portret


Am intrat azi de dupa-amiaza in posesia premiului castigat la concursul Ralucai. Am fost la Arges TV, prilej de mici nostalgii, dar din pacate nu m-am intalnit cu organizatoarea concursului. Normal, Raluca era pe teren, la munca, in timp ce eu frecam menta prin oras... Totusi, am luat cartea din mainile prezentatoarei mele favorite, Simona :P.

Nu-mi ramane decat sa citesc "Portretul lui Dorian Gray", dupa care sa fac o recenzie adevarata. Din pacate, week-end-ul asta sunt plecat si nu am timp de lectura, dar de luni sunt din nou free.

Comentarii

Raluca Nicula a spus…
Mi-a parut rau ca nu am fost in redactie atunci cand ai venit. Stiam eu ca te stiu de undeva: ai fost piesa de rezistenta a rubricii sportive din cadrul ziarului Top si un comentator sportiv care facea furori (stiu eu ce stiu) la Arges TV. De abia astept sa citesc recenzia pe blog. Salutari :D
Canguru' a spus…
Ma simt din nou magulit de cuvintele tale, lucru pentru care iti multumesc. Imi place sa cred ca am facut lucruri interesante la TOP si ARGES TV, si faptul ca sunt inca apreciat la mai bine de un an de la iesirea mea din presa ma bucura foarte tare.

Sper ca am citit corect printre randuri, sesizand o oarecare nuanta in expresia "un comentator sportiv care facea furori (stiu eu ce stiu)". Grazie!

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!