Best Movie Of The Year

Da, e clar! Vicky Cristina Barcelona e cel mai bun film pe care l-am văzut în anul 2009! Acum, la sfârşit de an, când toată lumea face topuri peste topuri, declar fără pic de teamă că aş greşi că filmul lui Woody Allen este cel mai tare. L-am revăzut adineauri pe HBO şi am rămas şi mai impresionat decât în vară, când l-am vizionat în premieră. Distribuţia mi s-a părut a fi incredibilă, super-actori, super-idee, super-poveste. Penelope Cruz este mai sexy ca niciodată, Scarlett Johansson este senzuală până la cer şi înapoi, Rebecca Hall este acel gen de femeie frumoasă complicată, dar care se deschide ca o floare când face sex, iar Javier Bardem e Dumnezeu!

Comentarii

giulia a spus…
Nu am apucat sa vad filmul , dar sunt de acord cu tine ca sunt geniali toti actorii din distributie.
Claudia a spus…
eu l-am vazut. acuma, dupa comentariu tau, deduc ca place mai mult barbatilor fiindca si lui barbatul meu i-a placut. nu pot sa spun ca nu mi-a placut dar nu mai vreau sa-l vad a doua oara... (fii sincer si recunoaste ca iti place de scarlett)
Canguru' a spus…
Sunt curios cum arata acum, in Iron Man2, şatenă, fiindcă ea s-a remarcat ca blonda dulce de la Hollywood. Nu pot spune cu adevărat că e genul meu, oricum e cam roata a doua de la caruta in filmul asta, dar e foarte senzuala aici. Si Barcelona! O, Barcelona, atatea amintiri frumoase...

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!