Ce se alege de FC Argeş?

Of Doamne, echipa de suflet a noastră se duce dracului! Nu zic că Penescu nu a avut intenţii bune atâta timp cât a avut cuţitul în mână, dar de ce se cramponează să tragă după el, în faliment, un club de tradiţie din fotbalul românesc? De ce nu l-a vândut când a avut ocazia? E cumva supărat pentru că din cauza echipei de fotbal a ajuns unde a ajuns? Nu e vina jucătorilor sau a suporterilor că, în loc să bage bani ca să aducă un fundaş stânga şi un atacant, Penescu îi dădea la arbitri. Nu din cauza antrenorilor s-a dezlănţuit telefonic la adresa mai marilor fotbalului românesc, deşi ştia că are telefonul ascultat. Şi, până la urmă, nu fotbalul i-a pus capac, ci afacerile necurate pe care le făcea, mituirea tuturor instituţiilor statului şi şantajarea angajaţilor lor.

Ce să mai intru în detalii, situaţia e jalnică, şi dacă nu se face rapid ceva, FC Argeş ajunge să aibă soarta Corvinului Hunedoara (dispărută), Interului Sibiu (dispărută), ori a altor cluburi care se zbat în ligile inferioare (Petrolul, "U" Cluj, Sportul). Şi e păcat! Păcat în primul rând pentru că Argeşul i-a dat pe doi dintre cei trei mari fotbalişti ai României din toate timpurile, Dobrin şi Mutu. Un club ca FC Argeş nu are voie, chiar dacă mai are doar 15-20 de susţinători activi, să dispară de pe faţa pământului.

Ionuţ Badea şi staful său a plecat, Tameş e aproape de Timişoara, Doman şi Năstăsie de Dinamo, şi mai mult ca sigur vor mai lua drumul Ştrandului şi alţii. Plus că sunt nişte memorii depuse, care e posibil să fie soluţionate, şi iată cum rămâne Argeşul cu o mână de juniori.

Singura mea speranţă a rămas la Constantin Stroe. Cel mai bun preşedinte din istoria clubului FC Argeş! Vă rog, faceţi ceva!

Comentarii

steluta soare a spus…
Situatia la FC Arges este intr-adevar dramatica! Cine, ce si cum sa faca ceva daca ei se incapataneaza sa pastreze echipa!?!
Din cate stiu eu, strategia lor ar fi: "nu vindem nimic pe timp de criza pentru a nu le da satisfactie celor care au vrut sa ne vada la pamant." Da...OK, dar cand vezi ca nu mai poti face fata, preferi falimentul in loc sa vinzi??? Asta chiar nu pot intelege!:|
Canguru' a spus…
Nimeni nu-i intelege
Geocer a spus…
FC Arges va renaste din propria cenusa, sunt sigur de asta. E o situatie grea, Penestii sunt intr-adevar vinovati de ceea ce s-a intamplat anul asta la club, dar slava Domnului, FC Arges are o pepiniera puternica de jucatori. Probabil ca se va mai zbate catva timp in divizia secunda. Si in mod sigur este absolut necesara distantarea de Penesti si de afacerile lor. De fapt, asta e primul pas. Din momentul in care Argesul va intra pe mana unui investitor serios, revenirea in prima elita a fotbalului este ca si rezolvata. Argesul nu sta in Tames, Doman sau Nastasie, asa cum n-a stat nici in Mutu, Jean Vladoiu sau Barbu.
Canguru' a spus…
Asa e George, de-aia am si spus ca Stroe e singurul care poate scoate echipa din situatia disperata in care se afla. Bineinteles ca dl Stroe nu are bani, dar stie foarte bine sa-i gestioneze. Plus ca are in intreaga Romanie o imagine perfecta, imaculata, de super-profesionist! Si mai mult, chiar si in fotbal s-a facut respectat in perioada 1992-2000.

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!