Dracula trăieşte!

UPDATE: Conform wikipedia, mormântul lui Vlad Ţepeş nu e la Snagov, unde s-au găsit oase de cal, ci e NECUNOSCUT!!! Deci, atenţie, DRACULA TRĂIEŞTE!!!

Yeap! Nu e un post ca să mă aflu în treabă, acum cu Halloween-ul nebunii. Pur şi simplu aşa susţine tipa care scrie cartea pe care o citesc acum (check in the left)! Nu pot da mai multe detalii, pentru că abia am ajuns la pagina 75, dar promit că revin cu amănunte. Cică mormântul lui Vlad Ţepeş de la Snagov ar fi gol, iar Dracula ar trăi la Istanbul.

Poate că, după atâţia vampiri şi vârcolaci, aţi putea crede că am luat-o razna. E posibil! Ce pot zice e că sunt fericit că am intrat în rândul lumii. Am terminat de citit toată seria Twilight, adică Amurg, Luna Nouă, Eclipsa şi Zori de zi şi am văzut şi cele trei filme scoase: Twilight, New Moon şi Eclipse.

Ca o concluzie: sunt mai mişto filmele. În cărţi e prea multă lălăială, prea multe dedicaţii de dragoste făcute "celor reci". Şi nu-mi place personajul Bellei Swan. E tipul de femeie mofturoasă căreia îţi vine să-i... să-i... Mă rog, nu-ţi vine! E prost dispusă continuu, nu râde aproape niciodată, nu-i plac cadourile, nu vrea ca cineva s-o binedispună, e tot timpul cu gândul la moarte şi cu mintea împărţită între doi bărbaţi. În schimb, personajul Alice (sora lui Edward) este super-tare! Îmi place însă de Kimberly Stewart, actriţa care a intepretat-o pe Bella. Foarte tare, şi-a jucat rolul perfect!

A, şi încă ceva: Robert Pattinson seamănă cu Luis Lazarus (asta ca să enervez pe cineva)!

Comentarii

Steluta a spus…
Oho, o sa enervezi multa lume cu afirmatia asta. :)) Cum sa-l compari pe Robert Pattinson cu Lăzăruş?
Eu aveam o urma de regret ca nu am citit cartile din seria Twilight inainte de a vedea filmele, insa daca zici ca nu am pierdut nimic, te cred pe cuvant.
Ileana Andrei a spus…
Mie cartile mi s-au parut mai faine. Bella nu se gandea doar la moarte ci la o viata cu Edward, si asta, da, implica moartea ei ca om. Si, da ma enervezi, Robert Pattinson nu are nimic in comun cu Lazarus...sau cum il cheama pe ala.
Geocer a spus…
Dracula traieste pe dracu'!
Si ce-i cu cec-ul ala din left? Ne dai si tu ceva bani, ca DDD?
Andrei Răduţu a spus…
Interesant:)...suna bine:)...salutari si o duminica frumoasa:)
Canguru' a spus…
Steluta, nu zic sa nu citesti cartile. Dar trebuie sa ai mult timp liber, fiindca sunt 4 carti destul de groase. Si are si parti bune, pe bune!

Ile, orice ai spune, Bella e o mofturoasa enervanta. Kimberly joaca insa impecabil. Si Lazarus e geaman cu faţă de cretă ăla

Geocer, din ce in ce mai mult ma conving ca Dracula traieste, cu cat avansez in carte

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!