Sunt un spamer!

Da, recunosc, de câteva zile sunt un spamer! Dar nu pe internet, ci pe telefon, ceea ce cred că e mult mai grav! Nu e prea agreabil să îţi bipăie telefonul de câteva ori pe zi, ştiu şi-mi cer scuze! Dar n-am ce să fac!

Victima mea e un prieten. Întâmplarea face ca el să fie primul din listă, din agendă. Cum am un telefon rămas cam în urmă cu tehnologia, nu i se blochează tastele automat, iar în buzunar se activează meniul foarte uşor. Cel mai simplu intră în meniu la Mesaje, pe care le trimite la foc automat celui aflat primul în agenda telefonică. Mesajele nu sunt goale, de obicei în editor ramâne ultimul mesaj pe care l-am scris. Aşa am descoperit că i-am trimis lui Adi Ş. de mai mult de 10 ori mesajul "12 miliarde, un fleac", pe care îl scrisesem la bâză unui colaborator. Apoi, tot lui, i-am scris "Ok" de vreo 15 ori... Şi câte altele i-oi fi trimis şi eu nu ştiu... Dar săracu' nu mi-a dat o dată telefon să-mi atragă atenţia, mi-am dat eu seama într-un târziu.

E clar, trebuie să-mi iau telefon nou. Să mă anunţaţi când vine Programul Rabla pentru telefoane!

Comentarii

Logatu a spus…
Ce model e de nu poti activa blocarea tastelor?
Adrian Enache a spus…
Am văzut că unii dealeri de telefonie mobilă oferă reduceri de preţuri dacă le duci un tlefon vechi. Dacă faci o plimbare prin Centru o să te întâlneşti cu unii dintre ei.
Baftă!
Alina a spus…
Pfff, cred ca omu ori a crezut ca ai luat-o pe campie, ori s-a gandit ca se joaca Erika la telefon...
Razvan a spus…
Trebuie sa te respecti si sa iti iei un telefon ca lumea;)
Canguru' a spus…
trebuie, da, mai ales ca unul deja l-am pierdut saptamana trecuta si am ramas doar intr-unul
Razvan a spus…
Sper ca nu te apuci de spamuri si pe mail, atunci ai deveni cu adevarat periculos:))

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Ce mai e tona azi...?