Vă plac sms-urile de Paşte?

Pregătiţi-vă de beep-uri, încărcaţi-vă telefoanele mobile, goliţi-vă Inbox-ul! În două zile încep să curgă mesajele de urări de Paşte, pe care unii dintre noi le urâm atât de mult! De la "Lumina Învierii...", trecând prin "Un păstor...", "Mesia..." şi terminând cu "...Paşte Fericit!", sms-urile de felicitare de la prieteni îşi vor face loc în telefonul vostru, vreţi-nu vreţi!

Apropo! Vreţi? Răspundeţi la sondajul alăturat, iar dacă sunteţi inspiraţi, răspundeţi şi cu cuvintele voastre...

Dacă vreţi părerea mea, ei bine, eu sunt şi pro, şi contra. Adică nu mă deranjează să primesc zeci de mesaje, asta înseamnă că cineva totuşi se gândeşte la mine, chiar dacă nu într-atât de mult încât să-mi dea un telefon, dar sunt contra atunci când vine vorba să trimit. Sincer, celor mai apropiaţi le dau telefon, celor mai mulţi le trimit sms-uri, iar celor foarte mulţi... mă gândesc la ei...!

Comentarii

Steluta a spus…
Nu ma deranjeaza sa primesc, mi-e lene sa trimit... Prietenilor apropiati merge, ca le scriu ce-mi trece prin cap dar in rest mi-e sila de sabloanele alea... si nici sa-mi petrec Pastele vorbind la telefon nu vreau... Greu cu mine!:)))
Claudia a spus…
urasc mesajele de orice sarbatoare ar fi ea. mare lucru sa bifezi toata lista si sa trimiti sms-ul primit in prealabil de la altul. mi se pare lipsa de respect sa-mi dai una in cap cu sms-ul tocmai la 7 dimineata cand fiind zi libera vreau si eu sa dorm mai mult. as face eu ceva pe sms-ul ala dar n-am cum.

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!