Te sparg, te-ndoi!

Uite, că tot CFR-iştii mă scot din bârlog. Nemernicii l-au demis pe simpaticu' Sorinaccio fiindcă, cică, i-a făcut de râs. O ipocrizie mai mare nu am auzit: şi-a cerut Paszkany scuze pentru gestul lui Cârţu! Păi, mama lui de imbecil, să-şi ceară scuze pentru jocul execrabil al echipei, adevăratul motiv care ne-a făcut de ruşine în Europa, nu hazliul picior în geam. De fapt, clujenii s-au ofticat pe Cârţu fiindcă din cauza lui, lumea şi-a adus aminte cât de penibili au fost! Altfel, mergeau pe blat. Ruşine!

Comentarii

Geocer a spus…
Eu n-am inteles : esti de partea lui Cartu, a lui Paszkany, a celor de la Basel sau e doar o atitudine de dinamovist vehement care se bucura ca si altii sunt la fel de slabi?
Canguru' a spus…
De partea lui Cartu! Asta e rezultatul titlului mincinos castigat de CFR cu marele ajutor al arbitrilor si cu largul concurs al echipelor International, Bistrita sau Brasov.
Lui Paszkany sa-i fie rusine pentru ca le-a furat pe Dinamo, Steaua, Rapid si Timisoara cu arbitrii, intr-un mod barbar, ziarele relatand la momentul respectiv. Si acum 2 sapt, din nou, cu golul din ofsaid al lui Bjelanovic contra lui Dinamo... Sunt curios duminica, ce vor mai inventa arbitrii, in Ghen(ce)a
MI-A PLĂCUT CFR-UL , TOATE ECHIPELE CAMPIOANE DE PÂNĂ ACUM AU CÂȘTIGAT TITLUL DOAR PE BLATURI , DAR NU MI-AU PLĂCUT GESTURILE LUI NEA SORIN CÂND A ALERGAT DUPĂ ARBITRI , CÂND A SPART BASELUL DE PE BANCĂ , CÂND ... ETC . DE CE U FACE ȘI NAE LUCESCU LA FEL CÂND IA BĂTAIE ȘAHTIORUL ? ÎȘI MERITĂ SOARTA ! CFR-UL NU MAI JOACĂ CEEA CE JUCA , I-AM LUAT CHIAR ȘI LA PARIURI X2 LA BASEL ! ANUL ACESTA CRED CĂ-I VOR FACE LOC TIMIȘOAREI ÎN CL !
AȘA CĂ ...
1-LASĂ-NU CÂRȚU CĂ SCÂRȚÂIE !
2-ECHIPA TA A FOST VARZĂ ... A LA CLUJ !
3-TREBUIAI SĂ STAI ÎN BANCA TA !
4-TE-AI CREZUT UN TEREN-TE !
5-LA IARBĂ VERDE CU TINE (LA ALTĂ ECHIPĂ) !
6-AVEAI CONTRACT PE-UN AN JUMATE ȘI TE-AI ALES CU GEAMURI SPARTE !
7-NEA SORINEEEEEEEEEEE...DU-TE !
8-DRACULUI I-AI PUS COARNE !
9-ERA BINE DACĂ L-AI FI BĂTUT PE ... BĂSEL !
10-NOTA 1+0 PENTRU TINE CÂRȚU , ÎȚI MERIȚI (CON)SOARTA .... LA PUȘCĂRIE CU TINE ! LA COLIBAȘI AȘ PREFERA SĂ TE POT ȘI VIZITA , SĂ-ȚI ADUC PUȚIN GAZON ȘI BENZINĂ-NTR-UN BALON , ÎNCĂ UN GEAM DE LA VREO BANCĂ , CĂ MAMA TA E O ȚĂRANCĂ !

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!