Ce uşor marchează Adrian Cristea!

Super-farsă azi de dimineaţă la Radio ZU! Buzdugan s-a dat drept Adrian Cristea, de la Dinamo şi, frate, n-a trebuit să spună decât cum îl cheamă, că tipa nu ştia cum să intre mai repede în patul lui! Nu conta că era de patru ani cu un tip full de bani, care-i făcea toate toanele... Doar atât a auzit pitzipoanca de Bamboo: Adrian Cristea, şi deja se visa la Paris, la Roma!

Ca dinamovist, sunt mândru că nu e altu' de la Steaua mai tare decât Cristea! Dar tot ca dinamovist, sunt trist că Prinţul marchează atât de uşor unde nu trebuie...!

Farsa Adrian Cristea

PS 1 - Criminală faza gagicuţei: "De ce vrei să iei două camere de hotel? Luăm numai una, ca să ne cunoaştem mai bine"!
PS 2 - Nu există termen de comparaţie pentru altă fază a tipei: "Ce fată nu ştie cine-i Adrian Cristea?"

Comentarii

sgreader a spus…
Hmmm parca citesc sportlocal la tine. Oricum ti-am mai zis cu Dinamo... eu stiu? :P
Steluta a spus…
Of, of...mai, maaai! Vezi, avea dreptate saracul Pulhac atunci cand zicea ca si-a tras o caciula pe cap sa para mai uratel dar tot nu scapa de femei!:)))
Mai, deci eu nu pot sa inteleg ce mare realizare era pt donsoara asta faptul ca ajungea sa se culce cu Adrian Cristea... Daca o cerea "Printul" de nevasta, hai k intelegeam, dar asa... Ma depaseste!
Si la fel nu pot sa-l inteleg pe iubitul ei, care muncea ca ea sa mearga in Bamboo. Frate, cum pot fi unii atat de fraieri?
Canguru' a spus…
Steluta, o iubea! =))

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!