Drumurile noastre! Nu toate...

Nu, n-am să critic drumurile noatre de rahat, pentru că au făcut asta alţii mai deştepţi şi mai radicali decât mine. Am să-mi pun însă câteva întrebări, retorice, normal. Bine, dacă aveţi voi răspunsul, daţi-mi-l şi mie, că nu mai înţeleg nimic...

1. De ce străzile din Piteşti sunt calamitate după iarna asta, iar un drum naţional, ca cel Piteşti - Topoloveni (mai încolo nu mă interesează), este aproape perfect? La Ştefăneşti, Călineşti sau Topoloveni nu a fost iarnă?

2. De ce se lucrează la punerea unor covoare de asfalt între orele 9-15, pe cele mai aglomerate tronsoane (Podul Viilor, Trivale, etc), iar după ora 17-18, când circulă doar o maşină pe minut, nu mai e nici dracu? Ca să nu mai cer să se lucreze noaptea, ca-n Germania...

3. De ce, după o lucrare efectuată în anul 2008 lângă izvorul din Eremia Grigorescu, nici acum nu s-a asfaltat drumul şi e un crater de un metru jumate diametru şi adâncime de juma de metru?

4. De ce la intersecţia de la Petrom Podul Viilor s-a excavat pământul şi s-au creat vreo 2-3 munţi de pământ, aşezaţi fix în raza de asigurare a şoferilor, care trebuie să dea prioritate celor ce vin dinspre Mioveni?

Şi ar mai fi multe, dar pe moment nu mi le reamintesc...

Comentarii

Razvan a spus…
Eu am fost la Iasi si iti dai seama ca am trecut prin mai multe judete... dar nu am vazut gropi ca astea din Arges!!!
Canguru' a spus…
Inseamna ca nu ai luat-o prin Dambovita sau Prahova!
Mişu a spus…
Băi, deci am înjurat de toţi dracii din cauza movilelor de pământ despre care scrii, a trebuit să merg la risc, până în mijlocul străzii să-i văd pe ăia care vin de la Mioveni. Pur şi simplu cred că oamenii nu pot fi aşa de imbecili. Au făcut-o intenţionat porcii-mitocani!!!
Canguru' a spus…
Mişu, ăia ori sunt tâmpiţi, ori sunt tâmpiţi! Din două, una!
Geocer a spus…
Norocul meu ca acolo eu vin dinspre Mioveni. Oricum, o sa fiu mai atent de-acum ca sa nu intru in vreun amarat care a inaintat pana in mijlocul drumului ca sa se asigure.
Razvan a spus…
Ba da am trecut si pe unde ai zis tu:)
silavaracald a spus…
Dacă ai fi din Târgu Mureş, ţi-ai pune exact aceleaşi întrebări, doar că ai schimba numele străzilor.
De ce?
De aia, pentru că-şi pot permite să facă asta cu banii noştri!
Canguru' a spus…
La noi ca la toata tara...

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!