Piere Generaţia de Aur

A murit Iovănescu! Sevastian Iovănescu... Dumnezeu să-l odihnească-n pace!

Sunt legat sufleteşte de FC Argeş, de oamenii de acolo, de Generaţia de Aur care a scris istorie pentru acest club. Cei mai adevăraţi oameni de fotbal pe care i-am întâlnit vreodată în cariera mea de jurnalist, de 15 ani, sunt cei care au câştigat cele două titluri de campioană pentru FC Argeş. Nu tu fiţe, nu tu băşini, ci oameni simpli, de treabă, tot timpul puşi pe glume, optimişti, tonici! Vorbesc de Cristian, Telu Stancu, nea Vio Moiceanu, Tomiţă, nea Sile Stan, nea Bebe, Bărbulescu sau Speri, iar pe ceilalţi îi rog să mă ierte că nu i-am citat. Din păcate, în aceeaşi categorie intrau, până nu demult, şi Dobrin, Cârstea sau Iovănescu! Spun din păcate, fiindcă moartea i-a luat pe cei trei. Ce contează că au fost genii, că au fost idoli, că au avut o ţară la picioare? Moartea i-a secerat.

În aceste zile, când aproape s-a ales praful de FC Argeş, noi, alb-violeţii, trăiam din amintiri. Întrebaţi orice suporter, chiar şi de 18 ani, şi o să vedeţi că FC Argeş '79 e ca o icoană pentru ei! Nu ne luaţi şi celelalte icoane, vă rugăm!

Dintr-un motiv anume, eu sunt şi mai trist! Deja e prea mult, trei legende au plecat în nemurire. Ajunge, nu mai vreau!

Comentarii

Razvan a spus…
Intr-adevar este o pierdere mare! Pacat ca FC Arges, unul din fostele lui cluburi, nu a fost in stare sa tina un moment de reculegere.Motivul este unul cat se poate de jenant, au uitat bietii conducatori:)
Steluta a spus…
Bietii conducatori care se bat cu pumnii in piept ca ei tin la adevaratele valori ale clubului si sunt ofuscati ca Interul isi permite sa joace pe stadionul din Trivale.
Dar ce pretentii sa ai cand ai un presedinte de club care nu cunoaste nici macar jucaorii actuali? Acum pe bune!
Sa le transmiti tu, Razvan, ca au tinut cei de la FC International un moment de reculacere si in numele lor!
Inca o data penibili, nimic nou sub soare!!!
Canguru' a spus…
Pfuai, ce spuneti voi aici! E incredibil! Dar ce sa te astepti de la Penesti?

Ce nu inteleg e altceva: de ce oameni din actuala conducere a clubului, gen Doru Toma sau Jingao, care au demonstrat in timp ca stiu sa aprecieze fostele glorii, nu au venit cu ideea?

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!