Someone Like Me

Şi ca să nu-mi zbor creierii definitiv, tot ieri am avut surpriza să aud, în premieră, într-o benzinărie, o melodie senzaţională. Atât de mişto era, încât tânărul vânzător de la casierie a pus mâna pe un microfon şi a cântat extraordinar! Atâtea talente există nedescoperite! Un pic stânjenit de faptul că eram în benzinărie, tipu' m-a întrebat dacă mi-a plăcut cum a cântat, iar eu l-am aplaudat şi i-am spus că la talentul pe care-l are, ar trebui să cânte în faţa unei săli pline, nu doar în faţa mea!

O oră am stat să caut melodia pe youtube, fiindcă nu ştiam cine o cântă şi nici dacă într-adevăr se numeşte Someone Like Me. Ce să-mi faci, nu sunt fan Gossip Girl! Poate voi deveni, odată cu melodia asta... Oricum, e prima oară când aud în viaţa mea de Blair Waldorf!


PS 1 - Noroc că mai există pe lumea asta şi wikipedia! Blair cică e doar personaj, actriţa e Leighton Meester! Culmea, e chiar prietena românului Sebastian Stan, actor şi el în Gossip Girl!
PS 2 - Versurile tot nu le-am găsit...

Comentarii

Ileana Andrei a spus…
Am descoperit serialul asta in 2007 cand abia incepuse...ascum e nebunie si la noi...un serial titpic american cu adolescenti care fac sex fiecare cu fiecare...gen Beverly Hills dar cu mult mai multe intrigi. Ce imi place este faptul ca este efectiv scoala de moda. Blair e o fetitza cam rea sa stii :-)
Orry a spus…
e faina melodia! Am incercat sa gasesc pentru tine versurile ...si n-am reusit! ;)
Canguru' a spus…
Ile, eu m-as adapta oricarui tip de serial american, iti dai seama, daca sunt innebunit dupa Hannah Montana... Numai ca nu mi-as gasi timp sa ma uit si la Gossip.

Orry, merci pentru stradanie, nici eu nu am gasit versurile, dar nu-i problema, pentru ca inteleg ce spune fata, e chiar dulce in mesajul pe care-l transmite

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!