Toată ziua la toaletă

Ho! Nu vă grăbiţi să mă întrebaţi "Tu cât timp petreci zilnic la toaletă?", pentru că nu e ce vă gândiţi voi. Aproape toată ziua de duminică mi-am petrecut-o la ţară, toaletând copacii din curte. Era ultima şansă înainte de ploile şi apoi căldura ce se anunţă, deoarece acum dau mugurii şi apoi nu se mai putea face nimic. De câţiva ani tot voiam să tai din crengile copacilor de la ţară, ajunsesem să merg pe brânci prin unele locuri, din cauză că niciodată nu mi-am făcut timp, primăvara, să aranjez puţin copăceii care dau o umbră super vara.

Deşi nu ştiu eu foarte multe despre toaletarea copacilor, m-am apucat cu fierăstrăul şi foarfeca şi am redesenat coroanele a nouă arbori. Nu mi-a fost teamă să mă caţăr în copaci până aproape în vârf şi să lucrez, pentru că mi-am tăiat de prea multe ori craca de sub picioare, la figurat, ca să se mai întâmple şi la propriu... Acum, să vedem ce am realizat, dacă m-am priceput, sau doar am distrus nişte copaci cu sânge rece, de asasin...



Comentarii

Panzer a spus…
Am eu impresia sau te-ai metamorfozat după operaţiune ?! Cotoiul acela pare tare mulţumit de ce a ieşit, lip-lip ikebanaaa :).
Canguru' a spus…
Paul, chiar si el isi facea toaleta!
silavaracald a spus…
Eu zic ca bine le-ai facut! =))
Pe de alta pate, atata timp cat nu i-ai taiat din radacina, or sa se descurce ei cumva... ;)

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!