Un suporter piteştean a primit un cadou de la preşedintele lui Olympique Lyon!


Articol apărut şi pe ePitesti.ro!


Claudiu Barbu, unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai echipei FC Argeş, s-a aflat ieri la Cluj-Napoca pentru a se întâlni cu preşedintele multiplei campioane a Franţei, Olympique Lyon. Jean Michel Aulas l-a aşteptat pe piteştean pentru a-i oferi în dar un tricou al argentinianului Lisandro Lopez, ca semn de mulţumire pentru devotamentul arătat de Claudiu Barbu clubului lyonez.

Claudiu Barbu este nelipsit de la meciurile echipei FC Argeş de mai bine de 10 ani. Este atât de ataşat de clubul alb-violet, încât ar fi dispus să îl iubească necondiţionat chiar dacă Argeşul ar retrograda în Liga a 5-a! În acelaşi timp, piteşteanul este şi fanul lui Olympique Lyon. Pentru multipla campioană din Hexagon a învăţat limba franceză la perfecţie şi corespondează cu fani din toată lumea ai Lyonului.

În urmă cu ceva timp, Claudiu Barbu a aflat că echipa de fete a clubului Olympique Lyon, nimeni alta decât deţinătoarea en-titre a Ligii Campionilor la fete, vine la Cluj-Napoca pentru un meci din Champions League. Prin urmare, piteşteanul a scris conducerii lyoneze, solicitând de la aceasta un suvenir. Până în ziua meciului, miercuri, 28 septembrie, Claudiu nu primise niciun răspuns, fiind puţin dezamăgit. Asta nu l-a împiedicat să meargă la hotelul la care s-au cazat franţuzoaicele, pentru a le cunoaşte, a vorbi şi a se fotografia cu ele!

Aici, însă, surpriză mare! Însuşi celebrul preşedinte al clubului, Jean Michel Aulas, îl aştepta cu un tricou al argentinianului Lisandro Lopez, exact aşa cum ceruse Claudiu! În urmă cu doar câteva ore, Aulas tocmai asistase din loja lui de pe stadionul Gerland, la victoria lui Olympique Lyon, 2-0 cu Dinamo Zagreb!

PS - Mai pun un PieS, aici pe blog. Claudiu e un personaj atât de interesant, încât l-am făcut personaj de carte. Deja e scris un roman, dar e nepublicat, şi e în lucru al doilea roman.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!