Teo-fobia

Gata, nu ma mai uit la meciurile din campionatul romanesc, decat poate la derby-uri! Nu mai suport! Da-i dracu' pe toti, e o cloaca nenorocita acolo care manevreaza sistemul cum vrea!

Nu vreau sa mai vad meciuri stricate de arbitri! Ce-a facut Teo Craciunescu vineri, la Dinamo - FC International depaseste orice putere de intelegere! Un cretin care a tras la taierea motului fluierul lu' tac-su' si gata, s-a si facut fluieras. Nu se poate sa-ti bati joc in asa hal de o echipa, indiferent cum s-ar numi ea, de oamenii care investesc acolo si de suporterii care sufera alaturi de fotbalisti, doar fiindca te numesti tu Teo si trebuie sa te vada o tara intreaga cat esti de prost! Chiar daca ii ia apararea tac-su', e clar ca a venit cu tema in Groapa, sa ne faca! S-a vazut asta, si mi-am dat seama imediat, inca din primele minute, cand Dolha a iesit pe o centrare in careul de 6 metri si a fost busculat foarte tare, dar tampitul a lasat jocul sa continue, desi era clar ca e fault, si daca acest contact ar fi avut loc la mijlocul terenului, nu in suprafata de protectie a portarului.

Cum mah sa dai afara doi jucatori doar pentru atata lucru? Grigore a avut o intrare energica, dar nici nu l-a atins pe Stoianoff, iar Tamas se vede clar ca nu are nicio intentie de a-l calca pe oltean, vrea sa-l fereasca dar se nimereste ca ambii sa isi aleaga acelasi punct de sprijin. Rosu direct! Incredibil cat de usor! Teo asta, dobitocul, nu a auzit de cartonase galbene, de discutii de avertizare cu jucatorii, asa cum vedem pe toate stadioanele lumii? Un infatuat care a aratat rosu si s-a spalat pe maini, nici macar nu a facut semne sa-si explice deciziile, asa cum fac alti colegi de-ai lui din elita arbitrajului european. Si inca ceva: daca Teo nu a gresit, atunci toti arbitrii de la meciurile etapei a 2-a ar trebui suspendati, fiindca la faze similare, ba chiar mult mai grave, nu au aratat nimic sau, cel mult, cartonasul galben. La Gaz Metan cu Craiova, un jucator gazda vine si-l calca intentionat pe Mihai Costea, cazut la pamant, dar nu primeste decat dojeneli de la arbitru! La Urziceni - Rapid, Lazar e luat cu fulgi cu tot de la spate, se vede extrem de clar, si iar nu se acorda nimic. In replica, Lazar vine cu un atac fooooarte violent, de vreo trei ori mai dur decat al lui Grigore, dar vede doar galben...

Unii spun ca Teo a facut jocul CFR-ului, care se vede ca este foarte avantajat de arbitraje in ultimul timp... Asa o fi, dar eu stiu foarte bine ca acest avorton de arbitru "te face" cu zambetul pe buze. Ori e prost, ori e prost intentionat! Am destule exemple de la meciurile Argesului (in Cupa Romaniei, la Targoviste, sau cu Steaua in sezonul trecut, pe Ghencea) sau de la cele ale lui Dinamo, cand a facut niste greseli de te doare capul.

Chiar nu-si da nimeni seama ca acest arbitru nu are ce cauta pe un teren de fotbal? Chiar a uitat toata lumea ca, intr-un moment de pieire a mintilor, a fluierat sfarsitul unui meci din Liga a II-a cu 8 minute inainte, adica in minutul 82, pentru "s-a pierdut" (asa a declarat ulterior)? Afara!

Nu ma mai uit la meciurile din Romania. Ma enervez chiar si daca sunt neutru la cele doua echipe care se confrunta, gen Urziceni - Rapid. Nu mai suport sa vad hotia de pe stadioanele din Romania! Lasa ca a inceput Bundesliga, vine si randul campionatelor din Anglia, Italia si Spania, vine Champions League, vine Europa League... Ramaneti voi, miticilor, cu campionatul vostru de cacat si cu arbitrii vostri mancatori de rahat!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!