Back in business







Dragilor, am lipsit din blogosfera o perioada fiindca m-am perfectionat! Am fost plecat la Olanesti, la un seminar al companiei de asigurari GENERALI. E una dintre noile mele activitati, aveam prea mult timp liber si ma plictiseam ingrozitor, asa ca nu am zis "nu" invitatiei de a ma alatura colectivului de la Pitesti al GENERALI. Si pot spune ca am facut un pas extraordinar, din mai multe motive. In primul rand, sunt extrem de fericit ca am intalnit oameni noi, care mi-au devenit rapid prieteni, intr-o perioada in care pe cei pe care ii consideram prieteni s-au dovedit a fi mai degraba dusmani. In al doilea rand, am invatat intr-un timp relativ scurt atat de multe lucruri noi, asa cum ziceam, m-am perfectionat intr-un nou domeniu... Si cum sunt avid de lucruri noi, seminarul de la Olanesti mi-a picat super-bine. Si nu in ultimul rand, sunt fericit ca m-am distrat ca-n tinerete, cred ca au trecut minim 10 ani de cand nu am mai avut parte de o asa distractie, cum a fost cea de saptamana trecuta.

A fost o evadare nemaipomenita in natura, sunt fericit ca mi-am pus in practica o dorinta mai veche a mea, aceea de a alerga dimineata pe trasee de munte! Si faceam asta in ciuda faptului ca aveam zile destul de dificile, cu ore de curs "criminale", teste si examen la final. Iata cum a aratat o zi din perioada petrecuta la munte:
- sculare 6:30
- alergare 4-5 km in jurul statiunii Olanesti
- mic dejun de la ora 8:00
- cursuri 9:00-11:00
- coffee break 11:00-11:10
- cursuri 11:10-13:00
- masa de pranz 13:00
- cursuri 14:00-16:00
- testari 16:00-17:30
- cursuri 17:30-18:30
- cina 19:00
- program de voie (buna, as adauga eu) 20:00-03:00

Am avut seara de filme, discoteca si foc de tabara cu miel la protap, am dansat ca nebunii pe muzica indragita sau nu, am socializat si am ras cat pentru un an. Asta inseamna cursuri la o companie serioasa, inca de la inceput esti invatat sa fii sociabil, sa stii sa discuti cu un om inainte de a-i cere sa faca o polita de asigurare, inveti sa lucrezi in echipa! Sunt foarte fericit cu ce am realizat, mai ales ca dintre cei 20 de participanti, am fost printre cei trei care au primit calificativ maxim din partea trainerului: "EXCELENT, persoana foarte activa, dar care necesita monitorizare din partea Unit Managerului si o mai buna cunoastere a produselor" - este concluzia superbei oltence Mimi, trainerul nostru cel de gasca!

La capitolul "plusuri" pot trece increderea recapatata in olteni! Cei care ma cunosc, stiu repulsia mea fata de olteni, dar faptul ca am trait atatea zile numai printre ei (craioveni, valceni si severineni) m-a schimbat. Mimi, trainerita noastra, a fost extraordinara, mai rar o asemenea persoana, am ramas impresionat! Si ceilalti au fost super-cool!

La capitolul "minusuri" trec doar faptul ca nu am putut sa ma plimb si cu mountain-bike-urile din dotarea pensiunii, nu a mai fost timp si de asa ceva!

PS - Plecarea aceasta neasteptata m-a scos din jocul "aberatiilor", fapt pentru care imi cer scuze fata de Geocer, initiatorul, dar si fata de ceilalti participanti. De asemenea, nu am putut ajunge la intalnirea blogerilor, propusa si materializata de Raluca. Tuturor, scuze!

Comentarii

Geocer a spus…
Fata de mine o sa-ti dau posibilitatea sa te revansezi data viitoare la club, cu o bere. In privinta Ralucai, nu stiu cum te-ai putea revansa. Am vazut ca ea nu bea bere !
Raluca Nicula a spus…
Te-am iertat, fii fara grija. De fapt chiar ma bucur ca ai petrecut timpul perfectionandu-te si distrandu-te, in acelasi timp. Asteptam sa ne povestesti si "pe viu".
Iulia a spus…
Avand in vedere ca ti-ai petrecut timpul asa de frumos, si util in acelasi timp, meriti pe deplin sa te iertam ca nu ne-ai mai delectat cu noi aberatii. Iti iei tu revansa la urmatorul concurs, organizat... cine stie de cine.
Andrei Răduţu a spus…
Se pare ca ai avut o perioada pe cinste...felicitari si mult succes in continuare:)...bine ai revenit:)
Canguru' a spus…
Thanks men (and women). Sunteti chiar de gasca!

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!