Canguru' Generalu'

Dintr-o joacă și o dramă de curiozitate am ajuns să îndrăgesc o nouă activitate: cea de consultant financiar la una dintre cele mai vechi și mai serioase companii de asigurări din lume, GENERALI. Am fost prezent deja la primul seminar, urmează ca în noiembrie să plec la al doilea pentru a mă perfecționa în acest domeniu extrem de interesant și sper să mă țină...

Chiar îmi doream mai demult să cunosc oameni noi, poate chiar să-mi fac prieteni noi, și GENERALI mi se pare o oportunitate excelentă! Alături am postat un banner cu link către www.generali.ro, în cazul în care vreunul dintre vizitatorii blogului meu dorește să afle mai multe relații, iar pe acest banner există și un număr de telefon al meu. Dacă doriți amănunte în plus despre produse și prețurile lor, dacă aveți nevoie de o poliță RCA, CASCO sau de asigurare de casă (care, apropo, va deveni obligatorie de la 1 iunie 2010, dar în termeni total dezavantajoși), nu ezitați să mă contactați!

PS - Îi mulţumesc lui Sebi pentru grafică!

Comentarii

Andrei Răduţu a spus…
Mult succes in planurile de viitor:)
Canguru' a spus…
Multumesc mult Rappa_ru'!
Geocer a spus…
Pune si tu link-urile alea cum trebuie. Daca nu-i dai toata calea, incepand cu http , blogspot-ul presupune ca sunt pe blogul tau si iese o chestie aiurea.
Canguru' a spus…
@ Geocer

S-a rezolvat! :D

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!