Pictorial şoc în Playboy!

Credeam că nu mai sunt multe lucruri care să mă şocheze, asta după ce, şoc, Simona Pătruleasa s-a măritat! Scuze, nu m-am putut abţine! Nu prea mai citesc ziarele, aşa că sper să nu vin cu ceva deja "fumat", dar mi-a plăcut foarte tare ideea celor de la Playboy America, care au realizat un pictorial cu una dintre cele mai cool femei de peste Ocean!

Acum pe bune, în afară de Madonna, Sharon Stone sau Demi Moore, ce altă vedetă de peste 50 de ani credeţi că ar avea succes cu poze nud? Mamă a trei copii minori, femeie de carieră ţinând în mână o familie cu soţ beţiv şi prostănac, independentă, carieristă, futuristă (doar are părul vopsit albastru, nu?), şarmantă, open-minded, sexy... E profilul americancei perfecte! Şi atunci, cum să n-o pui dezbrăcată pe prima pagină a Playboy-ului? Păi revista asta se vinde singură cu ea pe copertă, ce mai contează că înăuntru mai e şi o super-româncă, Alina Puşcău?

O adevărată MILF (Mothers I'd Like to F-word, pentru cine nu ştie)! Doamnelor şi mai ales domniloooooor, vă prezint în toată splendoarea ei pe: Marge Simpson!






PS - Urăsc blogspot-ul pentru că nu pot aşeza şi eu în pagină, k lumea, nişte poze!

Comentarii

Simion Cristian a spus…
wow! arata bestial!
Geocer a spus…
Ma gandeam ca au pozat-o pe Mme Obama sau pe Mme Clinton !
suntjos a spus…
Au pus-o pe Alina in aceeasi revista pentru ca buzele ei se aseamana izbitor cu ale Margei.
Parerea mea, hâc... :))

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!