IN-CRE-DI-BIL !!!

Nu îmi vine să cred, sunt total bulversat! Nici nu ştiu cum să interpretez: un semn, o întâmplare, o coincidenţă nefericită...

Scriam azi la un capitol al cărţii pe care o am în lucru, descriam felul în care unul dintre personajele principale a venit îmbrăcat la întâlnirea cu şeful lui. Pentru că tipul este un metrosexual, l-am îmbrăcat foarte bine, i-am dat un costum Alexander McQueen pe el, unul dintre designerii mei preferaţi (eu nu sunt cu Armani, Gucci, D&G, ţigănisme dintr-astea). Pentru că nu eram sigur dacă Alex este englez sau scoţian, pentru că are nume de scoţian, am căutat pe Wikipedia. OK, e englez, am mai şi citit câte ceva despre, dar până la urmă am lăsat în text "britanic". Adică, puteam nici să nu mai caut, dar... Nimic deosebit până acum.

"Este îmbrăcat într-un costum Alexander McQueen, cămaşa şi cravata sunt de la Benson & Clegg, iar pantofii sunt Ted Baker, toate achiziţionate de la Londra. Nu s-a gândit o clipă să-l impresioneze pe turc, acesta l-a văzut îmbrăcat şi la patru ace, dar şi în chiloţi. A vrut doar s-o dea pe spate pe bruneta care i-a sucit mintea."

Cam asta scriam eu pe la 11... Ceva mai încolo, după prânz:

[...] vărsase cafeaua pe costumul de 1.500 de euro al celebrului designer britanic!

Iar seara nu-mi vine să cred ce aud la ştiri: Alexander McQueen s-a spânzurat! Nu prea am compilat, aşa că am dat şi pe net, apoi am verificat şi Wikipedia: au pus şi data morţii! IN-CRE-DI-BIL !!!

Comentarii

papabembe a spus…
de la cafeaua aia i se trage, îţi spun eu.
Canguru' a spus…
Papabembe ala al tau nu are nici cafea, nici pe ce s-o verse! Nu te agiti asa ca mine
papabembe a spus…
papabembe are cafea cât să dea la tot tribul tău, că dacă nu ţi-ar da papamembe cafea ai bea numai pişoarcă cu fise de 1 leu. şi papabembe nu varsă cafeaua că e atent, nu ca alţii cărora le zboară mintea cu sorcova.
Alina a spus…
Si mie imi placea f mult. De fapt, eu cred ca nu are cum sa nu-ti placa stilul lui... Si eu am ramas socata cand am auzit. Avea doar 40 de ani. Inteleg ca mama lui murise cu 6 zile inainte... ma gandeam ca, uite inca un exemplu de vorba ceea: "banii n-aduc fericirea".
silavaracald a spus…
E chiar o coincidenţ sinistră! păcat de el... Dumnezeu să-l ierte!
Geocer a spus…
Stii ce te rog : sa nu pomenesti pe nicaieri in scrierile tale numele meu.
Canguru' a spus…
Ok George, dar stii cum e: cel mai rau lucru decat sa se scrie de tine e sa nu se scrie deloc!

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!