Masturbare (ne)plăcută!

În România, ca şi în filmele americane pe care le vedem de atâţia amar de ani, a apărut metoda fertilizării in-vitro. Este preferată de cuplurile care, în ciuda dorinţei nestăvilite de a avea copii, din păcate nu pot reproduce pe cale naturală. Şi atunci, medicina modernă dă o mână de ajutor! Bine, nu e singura care oferă o mână de ajutor în aceste cazuri, şi tocmai despre asta vreau să vă spun o poveste.

A fost odată ca niciodată, sper să fi fost, fiindcă nu am verificat informaţia din trei surse, o clinică de fertilizare la Timişoara! Stai că am uitat-o pe aia, că dacă n-ar fi fost, nu v-aş fi povestit, dar e evident, nu? Şi acolo la Timişoara, când femeile stau pe spate şi aşteaptă să fie recoltate, bărbaţii merg până la camera cu nebunii ca să elibereze monstrul, să golească rezervorul, să scuture maimuţa, să... (mai ajutaţi-mă şi voi, că nu mai ştiu)!

Numai că drumul către fericire este o copie mică a Hollywood Boulevard, e luminat precum Oraşul Îngerilor, Los Angeles! Intrarea şi ieşirea sunt "la vedere", doar pereţii de sticlă mai lipseau, ca să vadă tot poporu' cum se uită creştinu' la filme deochiate şi ridică ochii în tavan, transpiră, intră în fibrilaţie şi umple un păhărel cu bucurie. În rest e aşa: traversează cu recipientul în mână o sală populată cu 30-40 de persoane, dacă e un bou ghinionist mai stă şi la coadă, de parcă nu e evident ce urmează să facă, iar după 5 minute, când deschide uşa şi nu ştie prin ce buzunare să ascundă comoara, toţi ochii îl fixează! Zău, mai lipsesc beculeţele aprinse cu Welcome! Numai l...r să nu fii în Timişoara!

Comentarii

Geocer a spus…
Stii din proprie experienta toate amanuntele astea?
Canguru' a spus…
Nu George, am zis ca am auzit!
silavaracald a spus…
Asta-mi aminteşte de o fază între amici. Erau mai mulţi prieteni, şi unul ca să se dea mai isteţ, zice: "Nu-mi mai amintesc bine: am citit sau am auzit că..."; la care, ceilalţi, nelăsându-l să-şi termine fraza, au zis în cor: "Ai auzit, ai auzit!"
Deci, ai auzit? =))
Canguru' a spus…
am auzit dragilor, va reamintesc ca eu am impuscat o data direct in centrul tintei, altfel spus am marcat cel mai frumos gol!

daca era sa va povestesc despre mine, as fi hiperbolizat: m-as fi dus cu trei recipiente, oamenii s-ar fi speriat de un posibil cutremur, in prima faza, urmat de un strigatul de usurare al unui monstru, apoi la final, spectatorii m-ar fi primit cu aplauze si confetti.
silavaracald a spus…
Confetti care s-ar fi lipit de recipientele alea cu... frişcă. Câh! =))

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!