Fuck you!

Recunosc, nu eu am găsit melodia, ci o prietenă de pe Facebook pe care nu o cunoaşteţi. Ar fi fost păcat să nu o ascultaţi şi voi, pentru că e bestială, aşa că o preiau de la ea şi v-o ofer vouă cu drag: Fuck You!

Comentarii

Steluta a spus…
La fix! Dupa nasoala zi de azi, melodia asta e perfecta. Era bine daca o ascultam acum cateva ore ca m-as fi calmat inainte de lucrarea de la facultate, pe care am terminat-o prima, nu ca as fi debordat de cumostinte, ci din cauza nervilor!!!FUCK! Cred ca am stabilit un record, am "rezolvat" lucrarea in 3 min, spre umirea profului.
Canguru' a spus…
Oau! La ce sa te astepti, dupa doar 3 minute de examen? Dar ce te-a suparat asa de tare?
Steluta a spus…
Scuze ca raspund asa tarziu, dar am avut o mica problema cu calculatorul, mai precis iesea fum din el mai ceva ca dintr-o locomotiva!:)) Azi am rezolvat problema si nu turnand apa peste el cum imi sugerasera unii!
Revenind, nu ma astept la prea mult de la lucrarea aia, dar promit sa invat pt examen. De suparat ma suparase o roscata pe care am vazut-o in dreapta cuiva, sau cel de la volan pt ca era cu ea?!Nici eu nu sunt sigura... Moment de slabiciune... dar mi-a trecut:D
silavaracald a spus…
Deci, Steluţa, trimite-i LUI melodia asta! Celui de la volan! :)
Canguru' a spus…
Da, chiar asa! Trimite-i melodia cu dedicatie! Si trimite-i si versurile, chiar si traducerea, daca nu stie engleza

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!