Miting. Ei, şi?

Văd pe Antena 3 şi Realitatea că angajaţii acestor canale de scursuri sunt extaziaţi până la orgasm de faptul că 30.000 de mii de oameni (merg pe estimarea lor, deşi din ce am văzut în imagini nu sunt mai mult de 10.000) strigă "Jos Băsescu", "Demisia", "Jos Guvernul" sau mai ştiu eu ce... Sunt atât de fericiţi! Bieţii de ei... Ei se aşteaptă probabil ca în urma acestei "desfăşurări de forţe" (mhuahaha) Băse şi Boc să vină în mijlocul lor însoţiţi de un călău, să-şi pună capu' în ghilotină şi... pac! Săracii naivi, care sunt ei naivi...

Şi dacă e miting, ce? Păi câte mitinguri d'ăstea are Jiji pe lună? Două cel puţin. Tre'e'j'dă mii dă oameni îi cer nu demisia lui Jiji de două ori pe lună, ci să moară, el cu familia lui! Şi Mitică Dragomir la fel... Şi ei se distrează. Păi ei au parte de mitinguri d-ăstea dimineaţa, la prânz şi seara, probabil că nu ar putea trăi fără ele. Şi?

Vai vouă!

PS 1 - Mi-a plăcut ce a zis Turcescu la RTV: ce taie acum Guvernul? Ce a mărit nesocotit Guvernul Tăriceanu! De ce niciun lider sindical nu a venit, atunci când au fost majorări de pensii şi salarii, să spună că nu le acceptă, fiindcă nu sunt acoperite de economie?
PS 2 - Foarte inspirat titlul celor de la A3: Piaţa Sărăciei 15-25%. Genial!

Comentarii

Geocer a spus…
Daca pica Base si Boc o sa fii bolnav 2 luni, cred !
Cand Tariceanu a marit pensiile si salariile, economia putea sa sustina acele mariri. Acum nu mai poate ca nu mai duduie ca pe vremea aia.
Cand Tariceanu a spus, la inceputul crizei, ca nu se pot mari salariile profesorilor cu 50 %, Basescu si Boc l-au facut cu ou si cu otet si au promis ca vor face ei maririle, dupa alegeri. Le-au facut?
Canguru' a spus…
Geocer, eu nu ma imbolnavesc de ani si ani ca Dinamo nu prinde Liga Campionilor, dar ca pica Base sau Boc...

Ma stii ca sunt anarhist: daca vreti sa pice, sa se duca dracu' amandoi! Numai ca ce vad la televizor este doar o vendeta personala a unora, la care sunt pacaliti si atrasi in joc si amaratii. Aceiasi amarati pacaliti cu sfaturi mieroase in atatea Caritasuri si FNI-uri
Claudia a spus…
mda, aici sunt de acord cu geocer fiindca are mare dreptate. dar nu pot sa nu fiu de acord cu tine, ca nu se va face nimica bun cu nici un miting. bani nu sunt! sincer, nu vad cale de iesire din toata situatia si tare ma tem ca o sa urmeze ceva si mai rau, adica marirea tva si a impozitelor. pe contribuabili o sa-i bage in pamant asta...
canguru' nu te mai uita la televizor. iesi pe strada si vezi cum traiesc oamenii. dute in magazine si vezi pensionari care au sacosile goale, sau care plang ca nu pot pune nimica in ele (cum am vazut eu azi). daca si cei care se vaita si au reale probleme crezi ca au o vendeta personala atunci poate o sa realizezi ca e o vendeta personala impotriva saraciei. si daca sunt canale de televiziune care nu arata asta si nu pun in evidenta in ce hal s-a ajuns cu toata situatia, si care arata ca ce bine o ducem cu totii, atunci sa le fie rusine. asta inseamna ca s-a ajuns ca pe vremea lui ceasca. doar atunci se ascundea realitatea si toate erau prezentate bune si frumoase.
Canguru' a spus…
OK, si eu sunt de acord ca nu trebuia umblat la pensii. Dar Anca, de ce li se ia atat de mult apararea celor angajati la stat? Chiar si Geocer a scris la el pe blog ca in acesti aproape doi ani de criza, sute de mii, poate peste un milion de angajati la privat si-au pierdut locul de munca. Ei nu sunt oameni, cu nevoi? De ce si cine ne obliga sa tinem in functii atatia atarnatori?

De ani de zile ne plangem de functionari si de lipsa lor de profesionalism, iar acum le luam apararea fiindca li se taie din salarii
Razvan a spus…
Cum comentezi faptul ca alde Penescu a parasit corabia FC Arges?
Canguru' a spus…
Razvan, acum aflu de la tine! Nu poate sa fie decat minunat, dar sa vedem cine vine la loc. Ca daca nu vine nimeni, Sibiul ne mananca, adica Liga a 4-a!
Razvan a spus…
E un inceput promitator.Cred ca suporterii au si uitat ca nu s-a promovat:))
Claudia a spus…
sincer, la functionari nici eu nu le iau apararea pentru ca vad cum se poarta cand eu, contribuabil, ma duc sa-mi depun declaratiile sau alte chestii birocratice facute doar ca sa avem pe unde pierde timpul. de chestia asta nici nu ma leg mai ales ca-i vad cum joaca luxor sau alte joculete in timp ce noi prostii stam la coada.

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!