Copiii votează candidaţi trăsniţi

M-am hotărât, mă duc la vot, la turul II! De fapt, ca să fiu sincer, merg obligat-forţat! Şi nu voi vota eu, ci colocatara de cabină, don'şoara Erika!

Ce credeţi că-mi spune fie-mea azi, după ce o iau de la grădi? "Tati, sper că n-ai votat cu Crin Antonescu"! Fraţilor, deci problema e groasă dacă au ajuns şi ţâncii de 5-6 ani s-o dezbată la grădiniţă! "De ce, tati?", întreb eu... "Că e nesuferit". "Păi cu cine ai fi vrut să votez?". "Cu Băsescu"! "Cu cine, cu beţivu' ăla?", moment în care, la volan fiind, primesc o palmă direct peste faţă! Ştiam eu că politica naşte pasiuni nebănuite, dar nici chiar de la vârsta asta!

Încerc eu să-i explic că-mi place de Băse doar când face hă-hă-hă , când apare alături de Elena blondă şi Elena brunetă şi când se ameţeşte de la şpriţ, dar pentru asta nu merită să mă deranjez să-l votez, aşa că fie-mea îmi zice direct: "Lasă că-l votez eu"! "N-ai voie tu să votezi, abia când o să împlineşti 18 ani", îi fac eu educaţie civică, la care ea-mi răspunde franc: "Păi Da...a (prietena ei de la grădi) a votat! Vreau şi eu să votez"!

Ce credeţi că a făcut fraţilor un părinte, foarte responsabil, aşa ca mine...? A intrat cu fetiţa în cabina de vot şi acolo a lăsat-o pe aia mică să pună ştampila pe Băse! Şi cum nu-mi place să mă las mai prejos, o să fac şi eu la fel!

Acum pe bune, ar fi chiar haios ca Ianţu să facă în perioada asta o emisiune "Copiii spun lucruri trăsnite" într-o grădiniţă! La câte au auzit acasă de la părinţi sau bunici despre alegeri, băseşti, prostănaci, ilici şi patrici, cred că am face burtă de râs de la ce ar da picii din ei!

Comentarii

Geocer a spus…
Mofturi, chestiile astea cu luat copilul cu tine in cabina de vot si sa-l pui pe el sa voteze. De altfel, cred ca e si interzisa prin lege prezenta unei a doua persoane in cabina.

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!