Efectul 300

Am luat Men's Health de luna asta, cu Gerard Butler pe copertă. E un actor care-mi place, am mai scris pe blog despre el. Gândeşte sănătos, duce o viaţă sănătoasă, face filme bune şi arată foarte bine la vârsta lui. Mă rog, articolul nu e ceva extraordinar, nici măcar un interviu cu el nu e, dar am reţinut o chestie interesantă pe care a spus-o. "Când ieşi de la filmul ăsta (300 - Eroii de la Termopile), eşti gata să mori pentru prietenii tăi şi pentru ţară. Dacă e cazul, ai fi în stare să te lupţi şi să ucizi pentru locul tău de parcare"! Super, şi eu m-am simţit mai bărbat după ce am văzut prima oară 300, dar bine că nu m-a enervat nimeni, fiindcă e posibil să fi luat o mamă de bătaie =)).

L-am văzut recent în The Ugly Truth, cu Katherine Heigl. A jucat rolul unui misogin dulce cu vocabular colorat şi cu insinuări la limita hărţuirii sexuale, genul acela de bărbat pe care femeile l-ar lua la bătaie în primele 5 secunde, după care l-ar îmbrăţişa şi l-ar sufoca într-o partidă de sex nebun!

Au fost în film nişte faze memorabile, citez din memorie: "De când nu ai mai ciufulit bârzoiul?", o întreabă el pe Katherine Heigl la un moment dat. Ea, roşie toată, îi dă de înţeles că nu a făcut niciodată chestia aia ruşinoasă, deşi nu pare prea sinceră... "Dacă tu nu vrei să faci sex cu tine, de ce ar vrea Colin?", i-o zice Gerard Butler! Care mai are în film şi alte replici nesimţite, cum ar fi: "Thanks for comming tonight" (cunoscătorii limbii engleze ştiu ce spun), "Noi ne îndrăgostim de ţâţele şi fundurile voastre" (atunci când ea îi spune cum ar trebui să arate bărbatul ideal), "Mulţumeşte-i pisicuţei pentru mine" (referindu-se la altă pisicuţă decât cea cu blană)...

Apropo de filme, aștept să vină la CinemaCity The Rebound, cu Catherine Zeta-Jones. Nu ştiu de ce încă nu e în program la Piteşti, fiindcă am citit că premiera a avut-o mai demult la Bucureşti...

Comentarii

Claudia a spus…
gerard buttler in law abiding citizen si in buterfly on the wheel. super amandoua! (mi-a placut foarte tare 300) l-am remarcat prima oara in Attila the Hun. super filmul!
Canguru' a spus…
Le-am vazut pe toate, si mie imi place foarte tare de Gerard Butler. Si-mi place si mai mult acum de el, dupa ce s-a cuplat cu Jennifer Aniston, care e o frumusete de femeie! Se potrivesc amandoi la fix.

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!