40000euro.jpg... Delete... Recycle Bin

O femeie din Alba Iulia a aruncat la containerul de gunoi 40.000 de euro ascunşi de soţul său într-o cizmă de damă

Banii au fost găsiţi de o femeie care cu 22.000 de euro a achiziţionat o casă, într-un sat din judeţul Alba. Păgubitul a povestit poliţiştilor că în luna decembrie a ascuns într-o cizmă, suma de 40.000 de euro, aceasta reprezentând economiile familiei. Când soţia sa a făcut curăţenie în casă, a aruncat la gunoi încălţămintea veche, printre care era şi cea în care erau puşi banii.
Poliţiştii au identificat femeia care a găsit banii, dar aceasta mai avea doar 11.000 de euro, pentru că îşi cumpărase de Crăciun o casă cu suma de 22.000 de euro. De la vânzătorul casei a fost recuperată suma de 19.000 de euro, păgubitul primind înapoi 30 000 de euro.
În prezent, poliţia efectuează cercetări pentru recuperarea diferenţei de 10.000 de euro, femeia care a găsit banii fiind cercetată pentru "însuşirea bunului găsit".


Articol: Libertatea


Ştire de CNN, frate! Cum să arunci 40.000 de euro la gunoi? Pentru mine era suficient să citesc titlul, aproape că textul nu mai are nicio relevanţă! Ce să fac, să mă oftic pentru că sunt români care reuşesc să agonisească din salarii 40.000 de euro (hai sictir)? Să mă enervez că nevasta prostului aruncă la gunoi euroii cu nonşalanţa cu care spală blugii cu buzunarele pline de bani şi acte ai soţului? Să îmi vină s-o plesnesc pe amărâta care i-a găsit şi nu a ştiut să-şi ţină gura? Să îmi vină să le trag câte un glonţ în cap păgubitului şi poliţiştilor, pentru că au apelat la o lege aberantă şi au aplicat-o unde nu era cazul?

O femeie din Alba Iulia a aruncat la containerul de gunoi 40.000 de euro ascunşi de soţul său într-o cizmă de damă.

Atât! Minunat!

Comentarii

EmaPirciu a spus…
Eu cred ca inca o data inteligenta masculina si-a spus cuvantul... sa pui 40 de mii de euro intr-o cizma... omul asta e o cizma.
Andrei Răduţu a spus…
Acuma ce sa zic...faza idioata tare:))...sincer nici nu stiu cine a fost mai penal la faza asta:))...cert e ca a iesit nasol pentru ceva lume, iar reporterii au profitat de chestia asta, ca de obicei pentru a face audienta, si pentru a "fi alaturi de victime"...doar sa rada:))

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!