Time for revenge

Cât am aşteptat ziua asta! Să mă răzbun pe Melami, s-o critic, să-i întorc blogul pe faţă şi pe dos pentru că una dintre remarcile ei la adresa blogului meu a născut vii şi dure comentarii acum câteva zile. Mamă-mamă ce aveam de gând să-i fac, îmi şi concepusem în gând un scenariu, formulasem deja nişte critici impertinente, dar pertinente în acelaşi timp...

Azi e rândul ei să fie criticată, în cadrul jocului propus de Geocer. Nu vreau să-mi scuz lipsa de inspiraţie, cauzată de o noapte petrecută pe drum, dar pur şi simplu am fost încântat de blogul ei! Nu e cine-ştie-ce de aspectuos, dar scrie foarte-foarte bine! În încercarea de a-i găsi puncte sensibile, am răsfoit, şi căutat, şi săpat... Şi am fost cucerit! Cum să critic ceva ce-mi place la nebunie? Scrie cu garda jos, are o ironie fină pe care nu am regăsit-o la niciun alt participant, se ceartă amical cu vizitatorii şi are abordări dintre cele mai interesante. Mi-au plăcut foarte tare review-urile făcute blogurilor intrate în concurs, concepute cu inteligenţă şi scrise cu talent de romancieră de succes. Şi, chiar dacă are unele scăpări, sunt atât de mici în comparaţie cu lucrurile bune pe care le face, încât nici nu merită a fi amintite.

Şi apropo, era o glumă cu pornirea mea către revanşă.

Acest articol, împreună cu celelalte trei de mai devreme, este scris în cadrul concursului la care am cam rămas de căruţă, propus de Geocer. Dar am revenit la zi! O vor mai critica azi pe Melami Alina, Ema, Geocer, Julie, Iulia, Logatu, Rappa_ru, Simion Cristian şi Turisticus.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!