Dinamo Party

Să curgă vinu',
Să cânte lăutarii,
Să moară Dinu
C-arunc cu biştarii!

Borcică a dat drumu' la distracţie! Ce să ne mai ascundem de paparazzi, să ne mai spargem aparatele în cap la 5 dimineaţa! Mai bine să facem totul pe faţă, aşa, ca la petrecerea de la Poiană de acum câteva zile. Aşa conducător, aşa fotbalişti. Mie sincer îmi place de Borcea, că pune suflet, dar cum să ai jucători care să moară pe teren când tu însuţi acum spui că dai milităria jos din pod, iar peste două zile îi chemi pe băieţi la bairam?

Cine credea că prin plecarea lui Tamaş s-au rezolvat problemele bahice la Dinamo, se înşeală amarnic! Tai un cap şi cresc alte trei la loc, ca la balauri. Munteanu, Doman şi Mărgăritescu abia aşteaptă să încingă atmosfera în Capitală. Bine măcar că n-a revenit Ropo! Babicu, mare om, mare caracter la petreceri. Cum să îl ţii pe Dolha în poartă, care se culcă ca găinile la 10 seara? Domani am înţeles că s-a pus pe învăţat imnu' neoficial Vine Borcea cu spartanii, al lui Jean de la Craiova (vă pupă Jean!), iar Chinezu' tre' s-o facă lată după atâtea luni de front, în Cecenia!

Eu văd strategia lui Borcică aşa! Fiindcă nu putem să ne lipsim de beţii şi nopţi pierdute, ia să facem noi dubluri pe posturi, să fie concurenţă mare. Se va face un program săptămânal ce va fi lipit pe perete în vestiar: săptămâna asta îşi vor petrece nopţile în cluburi Goian, Pulhac, N'Doye, Adrian Cristea, Zicu şi Torje, urmând ca Moţi, Kone, Mărgăritescu, Doman, Boştină respectiv Ze Kalanga să joace, iar săptămâna viitoare se face schimb: joacă în discoteci unii şi pe teren ceilalţi!

PS - Cică a plecat Ze Kalanga. Până nu văd, nu cred! El deocamdată nu s-a întors, mai trebuie să treacă o lună şi ceva să vină la pregătiri...

UPDATE - Aoleu frăţioare, am uitat de altă nouă achiziţie de bază: Daminuţă! Mitea mai lipseşte...

Comentarii

Steluta a spus…
Aoleu, Adi, cat de tare!=)) Pe bune, este geniala strategia ta si sunt convinsa ca Borcica nu s-a gandit la asta!
Eu cred ca ar trebui sa-i dai un mail, sa-i propui planul de bataie pt retur, poate asa o sa avem si noi o sansa sa jucam ceva si pe teren, nu doar prin Bamboo!
Cu asa idei, nu mai e mult pana sa te vad consilierul lui Borcica!:))
Canguru' a spus…
Păi nu?
S-o facem lată, Încă o dată!

Şi încă o dedicaţie pentru fratele meu Steluţa!!!

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!