Acum să te văd Giovani!

L-a înjurat şi l-a făcut praf după ce a fost prins cu cocaină. L-a criticat de fiecare dată când era întrebat de el. A bătut monedă pe ipoteza că, dacă ar fi rămas impresarul lui, nu ar mai fi trebuit să fie pus să plătească 17 milioane de euro lui Chelsea.

Mutu, prins dopat! Ştirea a căzut ca un trăznet. Deja sunt câteva ore de la bombă şi toată lumea vorbeşte despre asta. Se ştiu şi toate detaliile: sibutramină, slăbit, Bari, mama Rodica, agresivitate. Dacă va fi suspendat, va spune adio fotbalului de mare performanţă şi va veni, probabil, la finalul carierei să joace la Dinamo. Asta dacă nu agaţă ghetele în cui...

Dar nu asta e problema. Giovani Becali e! Acuzat de naşul Nicu Gheară că l-a stricat în ultimul an, de când Mutu s-a împăcat cu impresarul, Giovani are acum posibilitatea să arate cât e de tare. Ca mare admirator al fotbalistului Adrian Mutu, poate unul dintre cei mai mari din România, sper ca Giovani să-l scoată basma curată pe Briliant.

UPDATE 1: Iată ce zice Chivu în Gazetă şi de ce eu am militat pentru el în dauna lui Mutu, pentru Naţională. Uite un profesionist adevărat: "Eu, de exemplu, şi cînd îmi dau cu gel de păr duc prospectul doctorului să-mi confirme că e OK".

UPDATE 2: Cea mai clară dovadă că românii sunt ipocriţi, aşa cum spune Ema în comentarii: Italienii (doctori, federali, oficiali Fiorentina, suporteri) sunt alături de Mutu, ba chiar spun că ar putea scăpa nepedepsit sau cu maxim 3 luni de suspendare, românii (Prosport, Gazeta, doctori, "specialişti") îi prevăd sfârşitul sau, în cel mai bun caz, îi dau minim 4 ani de suspendare!

Comentarii

Ileana Andrei a spus…
Eu stiu ca e de al tau din Pitesti, dar pe bune prea o da in bara! Si degeaba are talent, daca se pierde in astfel de chestii.... Si nu inteleg de ce sa fie scos cu basma curata, daca intr-adevar a fost dopat?
Canguru' a spus…
Pentru ca, deocamdata, beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Trebuie sa demonstreze ca a luat fara cunostinta acel medicament, sa spuna ca l-a luat pentru potenta, orice, numai sa minta frumos. Iar Giovani Becali, care se lauda cu relatii peste tot, sa-l scape.

Blogul mi-e martor ca l-am criticat pe Mutu de multe ori pentru prostiile pe care le face extrafotbalistic. Mi-e mila de el si talentul lui sa iasa asa din fotbal, pe usa din dos.
Geocer a spus…
A-l scoate bazma curata nu inseamna ca ar fi si nevinovat. Si atunci, la ce-ar folosi o "bazma curata", atata vreme cat toata lumea stie ca de fapt ea ascunde putreziciune? Chiar avem nevoie de un Mutu drogat, dar despre care judecatorii au decis ca de fapt s-a drogat fara sa stie ce-nseamna treaba asta?
steluta soare a spus…
Si eu zic la fel, ca ar fi pacat sa-si incheie asa cariera.
Plus ca nu a fost prins drogat sau dopat cu substante care sa-i imbunatateasca randamentul. Atunci intr-adevar ar fi fost idiot!
Dar asa, pentru niste pastile de slabit (ca inteleg ca in asa ceva se regaseste sibutramina) e chiar aiurea!
Canguru' a spus…
Inca o data: nu e cel mai sfant fotbalist, o spun chiar evenimentele recente petrecute la Nationala. Dar e, totusi, un jucator care a scris ceva istorie pentru Romania, si nu cu droguri sau medicamente interzise, ci cu talentul sau.
EmaPirciu a spus…
Toata lumea se dezice de Mutu acum, asa cum s-a dezis si cand s-a aflat povestea cu drogurile.
Acum 2 saptamani insa, nimeni nu zicea ca e un iresponsabil sau o rusine pt tara. Hai sa fim seriosi! Suntem o natie de ipocriti!
Canguru' a spus…
Good point Ema!
Razvan a spus…
Fara sa par nesimtit, cred ca sunt probleme mai importante in tara, decat ceea ce se intampla cu Mutu...Nu suntem noi in masura sa ne pronuntam daca e vinovat sau nu, cert e ca omul asta nu poate rezista fara sa faca ceva pe dos!Oricum fotbalul romanesc la nivel de nationala e varza, cu sau fara Mutu tot la fel va ramane.
Noi sa fim sanatosi, e lucrul cel mai important.

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!