Ce le excită pe femei?

Fraţilor, nu e un secret că citesc Libertatea pe net! Îl găsesc tabloidul cel mai rafinat! Chiar dacă a implementat stilul acesta în presa din România, nu a trecut peste unele bariere ale vieţilor personale ale oamenilor, nu a promovat bârfa şi scandalul, mondenităţile sunt prezentate cu faţa lor pozitivă. Sincer, eu am impresia că tratează "la mişto" mondenităţile şi articolele scrise special pentru tirişti, le pun în ziar doar pentru că asta se cere, nu că le-ar crea vreo plăcere.

Dar cel mai mult îmi place la Libertatea rubrica "Sex". Mă sparg de râs după fiecare articol, cele mai multe traduse din presa internaţională. Doamne, deci le întrec în tembelism chiar şi pe cele din Cosmopolitan! Uite numai câteva dintre cele mai recente titluri, vă daţi seama imediat de "greutatea" informaţiilor de acolo: Mituri despre lesbiene, Cele mai ciudate legi legate de sex sau Ce vor de la viaţă femeile de 30 de ani? Mai mult sex!

Însă cel care le depăşeşte pe toate este cel de azi: Femeile nu-şi dau seama când sunt excitate! Ah, ce mă mănâncă degetele să fac un comentariu 100% misogin, dar am multe prietene care îmi citesc blogul şi comentează, şi nu vreau să le supăr... "În urma studiului la care au participat 1.900 de bărbaţi şi 2.500 de femei s-a concluzionat că 66% dintre bărbaţi conştientizează faptul că sunt excitaţi şi răspund la anumiţi stimuli, mai ales vizuali. Pe de altă parte, numai 26% dintre femei au putut să identifice momentele în care erau excitate", scrie Libertatea, deşi eu cred că procentele sunt altele: 99,99% pentru bărbaţi şi 0,01% pentru femei, iar acelea când conştientizează, ori le doare capul, ori le e somn, ori au avut o zi grea la serviciu, ori sunt balonate, ori sunt în perioada aia a lunii, ori sunt nervoase, ori... Să mă opresc totuşi, că aş putea continua la nesfârşit!

Am zis! Părerea mea!

PS - După cum îl ştiu eu pe Mircea Badea, nu va scăpa prilejul să facă un comentariu acid. Deci, de urmărit diseară emisiunea lui, bineînţeles după a doua pauză publicitară, pentru că până atunci e enervant.

Comentarii

EmaPirciu a spus…
0,01% zici? Mult, domne, mult... nu asa multe femei au parte de barbati care sa le aduca pe calea cea buna...
Aici am fost si eu feminista, asa, ca sa echilibrez balanta. :P
Canguru' a spus…
De ce sunt barbatii misogini si femeile feministe, cand ar putea cadea la pace si ar fi toata lumea fericita? Asta sigur e "din putzu' gandirii"...
silavaracald a spus…
Pai, cum sa cada la pace daca aia 66% nu se intalnesc cu alea 26%? :D
Teodora a spus…
Parca ai zis ca nu faci nici un comentariu misogin....se pare ca pana la sfarsit tot te-au mancat degetelele.....
Canguru' a spus…
De remarcat e solidaritatea barbatilor: M-AU LASAT SINGUUUUR!!!
silavaracald a spus…
Lasă, măi, că nici cu fetele nu e rău! Suntem chiar blânde! Ia închipuieşte-ţi cum ne ascuţeam noi gheruţele pe pielea voastră dacă mai apărea vreun mascul pe aici şi începea să-şi dea cu părerea. Aşa... noncombat în toată regula! ;)
silavaracald a spus…
Pe mine de ce nu mă dai cu poză aici, la ziar? Ce, Ema are pile?! Eeei! :(
Canguru' a spus…
Nu stiu foarte multe, dar am impresia ca afiseaza doar poze ale caror bloguri sunt pe blogspot

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!