Prânzuleţ bunuţ

Zilele astea două am fost foarte ocupat şi de-aia nu am mai fost atât de activ pe blog şi Facebook. Câteodată e bine să mai fi şi prins în diferite treburi, înseamnă că se mişcă lucrurile, nu? Atât de agitat am fost, încât azi la prânz mi s-a făcut foame şi am poposit la un restaurant la marginea oraşului, unde se mănâncă foarte bine "meniul zilei". La 9,5 lei.

În timp ce îngurgitam liniştit alături de doi prieteni, se opresc la bar doi tipi şi două tipe, ca să plătească. Chiar şi fără să vreau, am auzit tot ce au vorbit, distanţa fiind foarte mică. Cu greu m-am abţinut să nu pufnesc în râs, dar după plecarea clienţilor, eu şi prietenii de la masă ne-am descătuşat!

Unul dintre tipii mai sus-amintiţi s-a apucat să-i spună ospătăriţei ce s-a mâncat la masă, ca să îi facă nota: "Două ciorbiţe de văcuţă şi două de puiuţ, ficăţei, fripturică, copănele, cartofiori prăjiţi, o sălăţică, două apiţe şi pâinică"! Şi ca finalul să fie apoteotic: "Poftim bănuţii"!!!

Pupa-l-ar mama de monstru mic...

Comentarii

Raluca Nicula a spus…
:)))))))) Sarmanutzul!
Canguru' a spus…
Daca nu era insotit, as fi zis ca e pe invers
silavaracald a spus…
Pun pariu că era cât casa, păros ca o maimuţă, uşor bronzat natural şi cu lanţurile lui Grivei la gât! ;),
Canguru' a spus…
Era cât casa, e adevărat. În rest nu corespunde. De-aia i-am si zis monstru mic, dar am uitat sa specific de ce in articol

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!