U-hu, a-ha!

Aşa se bucură Erika, "U-hu, a-ha!", şi face dansul acela cu mişcarea şoldurilor concomitent cu rotaţia mâinilor, simulând mestecatul mămăligii cu un făcăleţ mare într-un tuci uriaş. Mamă, ce explicaţie mi-a ieşit, Mihai Petre ar fi invidios pe comentariul meu!

Aşa deci, e pe bază de bucurie, de fericire... Poi de ce? Poi pentru că citi asta la Petrişor Obae:

"Realitatea TV şi Antena 3 au scăzut puternic în luna ianuarie, atât după media pe zi, cât şi în Prime Time, intervalul de maximă audienţă (19.00-23.00). Ambele posturi TV au pierdut zeci de mii de telespectatori în ianuarie (aproape 100 de mii). Antena 3 a coborât de locul patru pe şapte, fiind întrecută de Kanal D, TVR 1 şi Acasă".

Nu mă bucur de răul nimănui, pur şi simplu sunt împăcat cu ideea că a venit decontul mizeriilor din tot anul trecut. Şi-a dat lumea seama ce fel de "jurnalişti" sunt pe acolo. Păcat de Mircea Badea, dar el se poate ridica repede dacă uită de Băsescu, Videanu, Boc şi ceilalţi şi redevine misoginul care a fost. Pe Elena Udrea nu mă deranjează s-o întoarcă pe toate feţele :P

PS - Felicitări ProTV pentru constanţă, echidistanţă, jurnalism adevărat şi programe 100% profesioniste. Nu-i de mirare că de 15 ani e nr. 1. Mă bucur pentru ei, că eu sunt Generaţia Pro!

Comentarii

Amourdejour a spus…
ma eu nu-s pro, dar bv lor ...
ps: la oana pe blog, era o gluma, o aluzie la canguru
Canguru' a spus…
No, mi-am dat seama, dar faza misto e ca mai jos, pe coloana din stanga, e un banner cu "Interzis Cangurilor". Din cate am inteles, e o carte
Orry a spus…
nu prea sunt fan ProTV ... n-am fost niciodatacred! Prefer Animal Planet ori national geografic! macar sa invat ceva nou! Violurile si crimele pe banda rulanta imi provoaca greturi si poate dau de banuit! :))
silavaracald a spus…
"Pe Elena Udrea nu mă deranjează s-o întoarcă pe toate feţele", zici tu. Io cred ca si pe spate pot s-o intoarca, pentru tine! =))
Canguru' a spus…
@ slvc
Pe la spate?
Canguru' a spus…
Orianda, pai nici eu nu ma uit la stiri. La ProTV urmaresc stirile sportive, meciurile, cateodata stirile de la ora 19 (nu mai pot sa spun ale Andreei Esca), vremea, ceva filme bune (majoritatea in reluare, dar un film bun il revezi ori de cate ori ai posibilitatea) si emisiunile de vineri seara (Dansez pt tine sau Serviti va rog).
Si ca sa completez paleta posturilor tv urmarite de mine, topul arata asa:
1. ProTV
2. HBO
3. Disney Channel
4. GSP TV
5. Sport.ro
6. Digi TV
7. Eurosport
8. Discovery
9. Kiss TV
10. Animal Planet

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!