Cel mai frumos cadou: DJ Rynno & Sylvia!

Am primit cel mai frumos cadou din viaţa mea! Fără să ştie că pe unşpe a unşpea e ziua mea, Sylvia mi-a oferit posibilitatea de a petrece alături de gaşca ei cel puţin o oră, la show-ul de la Balul Bobocilor al Colegiului "Alexandru Odobescu". Aşa că în seara asta m-am întâlnit cu ei, adică Sylvia, Coco, Diana, Rynno şi Dragoş şi am stat în culise la taclale, atât înainte de concert, cât şi după. M-am simţit ca un adevărat VIP!

Impresii? Mai e cazul să le spun? Sylvia e minunată! O fată modestă şi foarte cool, tot timpul cu zâmbetul pe buze (ceea ce apreciez cel mai mult la femei), extrem de comunicativă şi volubilă, nu mai spun că este de o mie de ori mai frumoasă în realitate decât la televizor sau în videoclipuri! Rynno e fain, se dedică muzicii în totalitate, nu a stat să bea niciun pahar de suc de când a venit şi a plecat, a fost tot timpul aplecat peste sculele lui. Singurele momente de respiro au fost, culmea, când a mixat, asta şi pentru că ştie ce face şi face ce ştie aproape cu ochii închişi. Coco şi Diana sunt nişte nebunatice, au o energie incredibilă, dansează super şi sunt frumoase de pică! S-au amuzat teribil de pozele pe care li le-am făcut şi am obligaţia să le trimit cât mai urgent pe mail! Iar Dragoş, cel care a intermediat întâlnirea noastră (mulţumesc Dragoş), e şi el super de gaşcă!

Show-ul a fost mişto, nu mai folosesc grade de comparaţie, pentru că nu e cazul. Din păcate nu a fost complet, pentru că sala de la Infinity s-a dovedit a avea o mică imperfecţiune, în sensul că ringul provoca microfonie, astfel că Sylvia a fost nevoită după prima piesă să meargă la pupitrul DJ-ului. Aşa nu a putut cânta piesele mele favorite Fantasy of Love şi Breathe Again, dar oricum Feel, Save Me, Vanessa, Gossip, Huska sau Deep sunt suficiente pentru o seară mirobolantă.

Nu mai povestesc ce am vorbit în culise, ce ne-am împărtăşit, important e că mi-am cunoscut îndeaproape favoriţii din muzica românescă şi sunt foarte fericit. A rămas să ne vedem pe 27, la Balul celor de la "Maria Teiuleanu". Iată câteva poze adevărate:




PS1 - Nu mă întrebaţi de Missă şi Mister, că nu ştiu. Ştiu doar că Dumis, cu care m-am întâlnit, mi-a zis de câştigătoare că e foarte inteligentă şi le are pe toate, a meritat titlul. Bravo ei!
PS2 - Sunt disperat de cum îmi aşează blogspot-ul pozele! În previzualizare arată aşa de bine, şi pe site atât de prost...

Comentarii

Raluca Nicula a spus…
Chiar frumoasa e Silvia! Si mie imi plac foarte mult ea si DJ Rynno!
Oana a spus…
Adica nu ne spui si noua ca a fost ziua ta? Rusineeeeeee! Si la multi, multi ani!
Canguru' a spus…
@ Oana
Sa nu ma impusti! Poate doar in vreo carte...
Salutare. Frumos postul tau :). Sa nu dai detalii foarte picante, lasa lumea sa`si imagineze doar
sylvia a spus…
m-ai facut sa ....rosesc ! merci de complimente! salutari de la reghin! sunt norocoasa ca am prins net!
Canguru' a spus…
@ Sylvia si Dragos
Va pup si va multumesc! Sa aveti o seara minunata, un concert reusit si drum bun inapoi!
giulia a spus…
când postezi fotografii - trebuie sa specifici unde- central sau lateral si sa specifici dimensiunea.

frumoase fetele. fiul meu zicea ca la noi suntem cele mai frumoase fete. probabil.
Andreea a spus…
ah:X Sylvia, ... ce sa zic m-a lasat fara cuvinte e frumoasa , e talentata..... imi pare atat de bine ca am reusit sa o vad:D
Ma bucur ca am gasit un pitestean de-al meu care sa o simpatizeze atat de tare pe Sylvia:D

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!