Urziceniul joacă fotbal de Playstation

Ce meci a făcut în seara asta Unirea Urziceni! Ce victorie imensă a obţinut această mini-echipă cu suflet mare! 1-0 cu Sevilla şi 8 puncte strânse în Liga Campionilor, iată nişte performanţe pentru care e obligatoriu să ne scoatem pălăria! Să-i aplaudăm pe aceşti luptători exemplari şi pe acest mare antrenor, Dan Petrescu!

Mă uit de ani şi ani la fotbal şi sunt uimit de rigoarea tactică a acestei formaţii! Unirea Urziceni e o echipă perfectă, poate singura din Europa alături de FC Barcelona! Este gruparea care joacă fotbalul de manual, şi acest lucru i se datorează numai lui Dan Petrescu! Este singura echipă de fotbal pe care o văd că respectă 100% toate sarcinile din manualul de bază al acestui sport. Din primul şi până în ultimul minut vezi fotbalişti care scot mingea la margine, fac presing, se dublează la posesia adversarului, regrupare şi plecare pe contraatac, pasă lungă pe atacant şi deviere, faze fixe perfect construite, cu oameni care atacă toate punctele posibile (linia de 6 metri, colţurile careului mic, punctul de la 11 metri)... Nimic nu lipseşte din jocul Unirii, şi dacă la toate acestea se adaugă şi o muncă teribilă şi dăruire până la epuizare, iată cum se scot rezultate pe bandă rulantă! Nu glumesc deloc, dar dacă în locul fiecărui jucător al Urziceniului s-ar afla un fotbalist puţin mai bun, mai talentat, mai motivat, mai pregătit, atunci această echipă ar câştiga lejer Liga Campionilor! Unirea practică fotbalul perfect, fotbalul de Playstation!

Acum un an, prin octombrie, am anticipat pe acest blog că Unirea Urziceni va fi noua campioană a României. E prea organizată de un antrenor perfect.

Comentarii

Andrei Răduţu a spus…
Inca 1 pct si se rescrie istoria...respect Urziceni:)

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!