Andrei Penescu scri-e la TOP

LATER EDIT - Am luat TOPu' azi. Nimic semnat de Andrei Copilu' Minune. Şi cu toate astea găsesc o greşeală flagrantă, într-un titlu: "Cheeky Girls, participă la preselecţia emisiunii Britain's Got Talent". Virgulă între subiect şi predicat! Oare e transmisibilă? Naşpa, dacă ajunge toată redacţia să fie infestată?

În căsuţa redacţională nu mai apar Marius de la sport, doamna Flavia, înlocuită ca fotograf de şoferul Ovidiu (dacă ar fi mort, aş zice că Marius Cristescu se răscoleşte în mormânt, aşa doar cred că se prăpădeşte de râs) şi un tehnoredactor, înlocuit de fosta redactoră şefă adjunctă, Irina. Succes băieţi, vă urmăresc în continuare şi vă iubesc!



Patronu' int3rimar a clubului FC Argesh, Andrei Penescu, 3st3 âncepând dă azi 9 redactor a cotidianului TOP. Penescu, a apărut l-a conf3rintza dă presă a lui Consiliu Judetzean Argesh, alături dă, Klaudiu Ditza, 1 dintr3 cei mai serioshi ziarishti ever! Dă urmărit!

Bă fraţilor, copilu' mi-a plăcut când a ieşit pe televiziuni imediat după arestarea lu' tac-su', mi s-a părut că s-a maturizat extraordinar de tare faţă de lunile din urmă, când era o poamă la şcoală şi acasă. Dacă atunci l-am apreciat, acum nici nu ştiu cum să apreciez gestul lui. Hai la dracu', cum poate să scrie el la ziar? Bine că nu mai lucrez acolo, să fiu nevoit să-i corectez textele! Cred că e dezastru!

Dacă aş fi în locul unuia dintre foştii mei colegi, i-aş fotografia agenda şi aş da pozele la alte ziare. Cred că ar fi râsu' de pe lume!

Comentarii

Razvan a spus…
No comment:))
Anonim a spus…
pai si "scri-e" al tau cat de "intelectual" este?
Alina a spus…
:)) unii chiar nu pricep ironiile. Anonimuleee, trezireaaaa! Cand nu intelegi ceva, e bine sa te abtii de la comentarii, ca te faci de ras. Sau esti redactor la Top? :))
Revenind la subiect, e evident ca Andrei nu poate scrie articole de ziar. A fost ideea lui taica-sau, care probabil are el ceva in cap cu chestia asta. Nu stiu si nici nu ma intereseaza ce.
Trist e ca din cei ramasi la Top, doar vreo 2 chiar pot scrie cu adevarat. Si noroc cu ei ca le corecteaza si celorlalti (celorlalte!) textele.
EmaPirciu a spus…
Poate ca vrea sa devina un mare jurnalist. Eu zic sa il incurajam. Pana la urma nimeni nu s-a nascut invatat.
Cat despre anonimul de mai sus... Alina are dreptate. Putin rautacioasa, dar cu punct pe I. ;))
Canguru' a spus…
Oricine are nevoie de o sansa in viata. Familia lui a fost aspru lovita anul trecut si tocmai din aceste motiv nu ari fi trebuit sa se expuna unor alte ironii.
Parerea mea este ca, daca tot vroia sa-i dea de lucru pustiului, mai bine-l punea la televiziune: Arges TV. Acolo nu se vad "agramalicalitatile", greselile se iarta, ca sunt facute din cauza emotiilor. La TOP chiar are cine sa scrie, pe cand la tv e nevoie de oameni, de ajutor.
Ileana Andrei a spus…
Are fruntea ingusta :-)
Canguru' a spus…
Ile, meaning? ... ca nu cunosc semnificatiile, decat la alt aspect: lunga sau scurta!
Unknown a spus…
Cangurule, ma pufneste rasu. "Familia lui a fost aspru lovita anul trecut [...]" Ce a fost mai, prietene? Daca ii murea cineva din familie, Doamne fereste, eram de acord cu tine, dar "lovita" ca a intrat la parnaie nea' "smecheru". Sa fim seriosi! Nu a primit nici pe departe din cat merita si din cate rahaturi face si a facut. Sper s-o fi zis ironic. Cat despre ziarul TzOP, a ajuns doar o epava ruginita, care a devenit o afacere de familie si de rubedenii 80%. Slava Domnului ca nu mai suntem acolo, noi astia cu un dram de creier care am ales sa plecam de acolo....
Canguru' a spus…
Sebastiane, n-am zis-o ironic! Ce vina are familia ca Cornel (ce sa-i fac, daca asa il cheama?) i-a lasat fara vreo 300 de milioane de euro din cauza tampeniilor pe care le-a facut? Nu ti se pare ca a fost lovita aspru? Nu mai iau in calcul ca, pana la un verdict clar, orice om are prezumtia de nevinovatie si a stat 9 luni degeaba in puscarie... La cum e justitia in tara noastra...
Dan Badea a spus…
Si eu sunt un mandru fost redactor de la top! Ufff, nu imi vine sa cred ca sunt trei ani de cand mi-am dat demisia... Adi, tu de ce vorbesti, ca erai un fel de sef pe acolo si iti dadea nea Cornel zahar la greu. Printr-o prelucrare chimica elementara, puteai sa scoto suficient strontiu si uraniu din el incat sa faci o bomba pentru Iran :)). Si Sebi, tu vorbesti? Ai mancat arpacas de la PIC si acum dai chestii nasoale pe bloguri:P Va pup... Pacat ca nu am bani sa fac un ziar ca lumea, ca v-as lua pe toti la mine... Who knows, poate peste ceva timp o sa fiu si eu un moguleanu.
Canguru' a spus…
Dane, mogulenii sunt cei mai curati oameni la fund! Daca-ti faci ziar, vin la tine, dar daca-ti faci trust, trebuie sa stii ca am limba aspra si... (as mai fi adaugat ceva, dar ma cenzurez singur)
Raluca Nicula a spus…
Azi am fost la o conferinta de presa. S-a intamplat sa vina si Andrei Penescu. In spatele meu, cineva susotea: "Cum e, ma, posibil sa fie ăsta ziarist, ne face breasla de ras". Nu mi-a venit a crede, mai ales ca piatra asta fusese aruncata de cineva acuzat la un moment dat prin ziare ca se preocupa de coruperea minorelor... in fine, el insusi nu facea cinste acestei bresle a doctorilor docenti, a impecabililor, a elitelor intelectuale. Fratilor, ce aveti cu copilul asta? E un pacat ca vrea sa castige o paine in mod cinstit? Alti copii de bani gata isi freaca fundul de canapele luxoase si le cer bani de buzunar parintilor. Nu-i tin partea lui Andrei, imi exprim doar opinia. Si inca ceva, ii stimez pe cei care muncesc, dar nu-i inteleg pe cei care stiu doar sa arunce cu pietre. Trist!
Felix a spus…
"Cineva" ala de la conferinta de presa sunt eu, recunosc, si nu spasit. Raluca, nu acuzat, acuzat e ala de care se ia justitia iar aia e faza de dupa inculpat, insa cand doua ziari..de care nu au ce face si inventeaza subiecte nu au bunul simt sa vina cu un "scuze" dupa ce au vazut ca nu a fost nici furtuna, nici vant macar, uite-asa ramai cu impresii si opinii. Am zis ca ne face breasla de ras deoarece ca sa fii jurnalist - sau orice intr-o institutie media - trebuie sa ai un grad de cultura, cunostinte si contacte [de un anumit fel] iar la asa ceva, Andrei nu a dat dovada de suficient... Doua "precizari" pentru tine, Raluca: Stii ca tanarul Penescu a stat afara pana s-a descuiat usa de la intradea D in Primarie, cand toti ziaristii, noi sau vechi stiu ca se intra pe la B cand acea usa e incuiata pentru ca e pauza? Dar ca a intrat in sala mare a Primariei si a intrebat "Aici se tine conferinta aia de presa?" ai vazut? Asa ceva - a doua "faza" poate sa devina antologica. Ca sa-ti mai explic [asta pentru a fi infomata - fii sigura ca e un eufemism aici - stii ce e ala? : "corupere de minori" NU exista in codul penal, nici ante-trecut, nici trecut, nici fost, nici actual, dar vezi ce impact are? Daca te intereseaza o sa-ti explic pe indelete impactul media asupra populatiei, tehnici de inducere, manipulare a opiniei publice si alte asemenea. Nu ca ti-ar fi de folos. Dar, cine stie, sa nu te faci de ras prin vreo redactie
Unknown a spus…
Tineti fratilor partea unuia care la 14-15 ani conducea masinile lu tacso' fara ca macar sa aiba habar cum arata un carnet de soferie. Dar daca se intimpla sa fie oprit de ceva, cumva... nu se punea problema de complicatii. Daca a intrat la ziar, nu inseamna ca vrea sa isi castige painea singur. Mai luati in calcul si alte "argumente".
papabembe a spus…
eu zic că e locuri destule pentru toţi. câte locuri să ocupe şi Andrei ăsta? Că am trecut eu pe la tip TOP minitop mai zilele trecute, şi era la scaune libere...redactori nu prea era...
poate era pe teren, asta na m-ai întrebat, că nu ştiu sigur dacă vorbea cineva limba română pacolo.
Andrei, baftă tăticule. Să nu dea dracu să iei mai puţin de 5 la Bac la Română, că acasă nu mai pupi! Hai, fie 4,50, că îţi rotunjeşte doamna şiţi trece 5.
Vorbim acasă să îmi spui ceai făcut azi la servici.
Raluca Nicula a spus…
Felix, tu cand ai intrat in presa ai avut contacte, cunostinte si tot ce ai mai enumerat? Stiai pe ce usa se intra la Primarie? Stii de ce mor eu pe lupii moralisti ca tine? Ca aveti impresia ca odata cu experienta le stiti pe toate, uitand de fapt ca tot de jos ati pornit. Cat despre celalalt subiect n-are rost sa mai discut, e problema ta si doar a ta, sa-ti fie de bine! In locul lui Andrei putea fi oricine, nu ma intereseaza persoana lui, conteaza ca asa sunteti voi, cum apare cineva nou, cum il puneti la zid, fara sa-i acordati nicio sansa. Si apropo, de ce nu i-ai spus in fata chestia aia ci ai preferat sa susotesti pe la spate ca o tzatza? Asta inseamna sa fii un bun jurnalist cu contacte, cunostinte si cultura, un bun membru al "breslei" de care pomeneai? Hai sa ne vedem fiecare de lungul nasului, ca e loc pentru fiecare sub soare. Numai bine!
Canguru' a spus…
Andrei tata, ai starnit furtuna! Ori te duci la birou, la FC Arges, ori faci un articol de 10, de îi pui in cur pe toti, inclusiv pe mine! Unul pe zi, nu doar unul!
A, si vreo 10 stiri, si un reportaj la doua zile... Ca sa iei vreo 3 milioane fara bonuri!
Raluca Nicula a spus…
Cangure, fusesi tare, bre :))
Canguru' a spus…
Raluca, le tin in marsupiu. Am pentru fiecare, e plin! :P
Dan Badea a spus…
Raluca, daca nu ai mai lucra pe acolo, ai avea aceleasi opinii ca noi, trepadusii astia care ne-am zbatut pentru TOP (Adi Preda, Sebi la tehno, eu, IVR si lista poate continua)! Crezi ca o sa ajungi ca tanti Natascha Paraschieva sau ca Marilena Puicovici daca o tot dai cu umanismu-n jurnalism? Vrei sa fii tinatoare de microfon pe la o tembeliziune tare? Nu vrei sa afli continuarea...
Canguru' a spus…
Dane, ne certam intre noi, prietenii, pentru un copil de bani gata?
Mai bine infirma-mi sau confirma-mi ce ai dat tu pe blog, ca pleaca Diţa la Argesul!
Razvan a spus…
Fratilor, o sa explodeze mamaliga...desi nu cred ca era cazul.Presa argeseana e pe duca, sunt alte subiecte mai importante, zau asa.
Canguru' a spus…
Razvan, cand ai zis mamaliga, te-ai gandit cumva la malai? Ca mamaliga nu se face cu zacăr
Steluta a spus…
Aoleu,ce dezbatere am pierdut!!!
Mie altceva mi se pare aiurea in toata povestea asta- sa dai afara 3 oameni destul de importanti pentru redactie, ca ca sa-i aduci la ziar pe Andrei Penescu si...Liviu Facaleata(pentru ca mai nou, cica si el este redactor acolo)???
Bine, nu stiu de ce ma mira, in conditiile in care si Minca este "redactor" la Top. Dar...cine mai urmeaza? Au mai ramas directorul sportiv al FC Arges, Catalin Barbu si Cristina, secratara de la club. Acum pe bune!:|
Revenind la Andrei Penescu, daca el
ar vrea pe bune o cariera in presa, nu ar fi nimic de condamnat, dar sunt convinsa ca sunt alte interese la mijloc aici.
P.S.Adi, din cate stiu eu, el va scrie sub pseudonim, Eduard Mihai, daca nu ma insel...deci de aia nu lui gasit. Desi nu cred ca a scris ceva pana acum.
Alina a spus…
Mai m-am gandit (vorba reclamei). Nu cumva o fi o pedeapsa de la tac-su? L-a trimis la munca de jos. O fi aflat ca pe timpul crizei familiale si pe timpul cand angajatii firmelor munceau pentru niste salarii care veneau cam cu 2 luni mai tarziu, juniorul se plimba prin oras cu masina si motocicleta lui tati. Nu ca nu ar fi avut masinuta lui (Audi TT ultimul racnet) primita cadou tocmai cand tati era inchis si familia in criza si angajatii intelegeau situatia grea si acceptatu cu stoicism intarzierea salariilor. E de inteles si pustiul, ca de, era in mare suferinta si avea nevoie de o metoda de relaxare...
Canguru' a spus…
Stelu, Eduard Mihai a scris un articol acum vreo 2 zile, articol care dezvăluie perfect intenţiile şefului Clanului Sprâncenaţilor: un atac murdar al lui Neguş (căţelu' familiei) la adresa lui Pendiuc (acum maidanezu' hulit al familiei).

Hai că p-asta n-o ştiam! Şi Mincă e redactor la TOP? Şi Liviu? Păi ei ce or să facă? Măcar dacă o aduc pe Cristina, ea poate să prezinte vremea, să nu mai caute poze pe net :P
Canguru' a spus…
Alina, un interviu e plătit cu 5 lei, o ştire cu 1 leu (or mai fi urcat preţurile).
În cazul în care nu scrie nimic, ar trebui să nu ia niciun ban, pentru că altfel se fac discriminări. La cât de corectă e La Famiglia Penescu (că d-aia cică pleacă Diţa de acolo), e posibil să se facă o mică excepţie. Altfel, până acum salariul lui ar trebui să fie 5 lei, nici cât să-şi ia o pişoalcă de cafea. Pentru un plin de benzină, ar trebui să bage motorină!
Steluta a spus…
Minca e de luni bune acolo. Nu face nimic, sta! Dar cand a venit, a fost prezentat ca fiind noul redactor sportiv!=)) Presupun ca si Liviu o sa faca acelasi lucru - nimic. Ramane de vazut pe ce domeniu!:))
Ileana Andrei a spus…
Se zice, nu stiua daca se verifica de fiecare data, ca fruntea ingusta e semn de prostie...N-am brevetat-o eu :-)
Raluca Nicula a spus…
Dan Badea, daca m-ar interesa parerea ta, probabil ti-as cere-o. Dar, cum nu ma interesează, te rog s-o ţii pentru tine până data viitoare, da? Multumesc!
Alina a spus…
Dati-o-ncolo. Eu va spun ca tac-su l-a pedepsit si l-a trimis la munca... pt mine e cea mai plauzibila varianta. Daca avea de gand sa se faca jurnalist, putea sa incerce mai demult - in loc sa frece masinile lui Cornel prin oras.
Dan Badea a spus…
@Raluca,...presa vine ca naluca! Nu am vrut sa te superi pe postarea aia, ci doar sa nu mai fi asa categorica cu penescu asta, care, din cand in cand, va mai si plateste! Nici nu vezi nici nu auzi, cand presa te afunzi! Devii si u unul dintre noi, un protestatar... O sa vezi!
marius a spus…
andrei penescu e un copil de bani gata, iar la colegiul bratianu uitati-va in catalog sa vedeti cate absente are. si va dau si un pont de articol de pagina 1: cand profesorii de la colegiu l-au chemat pe cornel penescu la sedinta cu parintii din cauza ca odrasla andrei avea sute de absente, cornel penescu a zis: "nu, sa vina profesorii la mine. cum sa vin eu cornel penescu la sedinta cu parintii". frumos nu? penibil. raluca, stiu ca esti angajata fratilor penescu, dar fii obiectiva. e esential pentru un gazetar bun.
Anonim a spus…
Sinteti rautaciosi si invidiosi, pacat ca MUSCATI mina care va dat sa mincati , singuri va faceti de ras , cine este om inteligent dar inteligent isi da seama ca in sufletele voastre este multa rautate, mai rar pe pamint oameni cu caracter..fiti mai buni ca o sa aveti mai mult de cistigat, cit despre Andrei ii doresc din suflet mult SUCCES.
Canguru' a spus…
Frăţioare, mai bine taci, pentru că nu ştii despre ce vorbim aici. Cei care au comentat sunt printre puţinii oameni inteligenţi care au lucrat vreodată pentru ţărani. Şi s-a văzut că, odată cu plecarea noastră, TOPu' s-a dus pe p..ă, să mă scuze pudibonzii.

Noi ştim mult mai bine cât de cretini sunt cei din Clanul Sprâncenaţilor, dar am fost prea domni în comentariile făcute. Cinste lor pentru ceea ce au făcut, cum au făcut, să le fie ruşine că s-au dedat la matrapazlâcuri şi păcat că trag din greu acum. Este concluzia acestui articol. Că nu ştii să citeşti printre rânduri şi nu ştii să apreciezi o ironie fină, îmi pare rău pentru tine. Nu mă mai leg şi de faptul că scrii de-a'mpulea...
Anonim a spus…
Good brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.
Anonim a spus…
It is remarkable, this very valuable opinion
Anonim a spus…
It agree, very good piece

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!