Shopping in Siberia

Ofertă de sezon rece, la liber, ieftin şi garantat! Plecare în fiecare zi! Recomandat amatorilor de shopping! Nu necesită viză sau ghid şi nici cunoştinţe de limba rusă, deoarece comercianţii au avut bunul simţ şi au învăţat româneşte. Găsiţi o paletă largă de produse, de la bunuri de folosinţă proprie, până la toată gama de ustensile necesare în gospodărie, veselă, mobilă, electrocasnice, piese noi, piese de schimb, second hand-uri, biciclete, trotinete, pompe, furtune, papetărie, perdele, draperii, îmbrăcăminte, încălţăminte, lenjerii, baterii, accesorii auto, cauciucuri şi multe altele. La prânz şi seara, după o zi de alergat, vă aşteaptă restaurantele de pe marginea drumului, care oferă o ambianţă caldă, mâncare caldă şi nu ştiu dacă şi primirea e călduroasă. Sigur, sunt unii aburi, dar se pare că de la alcool. Special pentru convieţuirea în concordanţă cu natura, este interesant ca necesităţile fiziologice să le faceţi afară.

Atenţie! Îmbrăcaţi-vă foarte, dar foarte bine! Risc maxim de hipotermie! Temperaturile pot coborî până la -30 de grade în perioada asta a anului. Aşa e "la ruşi".


PS - Explicaţie pentru necunoscători: "La ruşi" e bazarul Piteştiului, unde trebuie să vii îmbrăcat ca eschimoşii ca să cumperi un burghiu, de exemplu. Eu nu m-am conformat şi am avut sechele toată ziua. Nu ştiu cum pot oamenii ăia să stea să vândă acolo, nu înţeleg de ce îi lasă ITMu' şi de ce Primăria nu le oferă condiţii mai bune, fiindcă tot plătesc chirie pe spaţiile alea! Dacă la +5 grade afară, înăuntru era o temperatură de -15 pe puţin, nu ştiu cum a fost acum o săptămână, când afară erau -20 de grade!

Comentarii

silavaracald a spus…
În spaţiile alea vând nu patronii, ci nişte amărâţi de muritori de foame. Cu i-ar păsa de ei, nu?!
Iar ITM-ul are altă treabă: să amendeze câte o firmă pusă la index din motivee politice, că doar de aia e condus de "ai noştri" şi nu ai "lor"!
Canguru' a spus…
Vai ce frig era, nu va inchipuiti, eu am inghetat instantaneu!
Geocer a spus…
Am fost ei eu duminca pe-acolo si mi s-a parut ca temperatura era aceeasi ca si in restul orasului. Sau oi fi avut eu calduri?
EmaPirciu a spus…
@George: eu nu mai zic nimic, ca apoi iar ziceti ca sunt mica si rea.
Canguru' a spus…
Nu-i nimic, dam vina pe frigul de la rusi

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!