Mi-e scârbă de români

N-am timp să dezvolt, spun doar ideea principală. Am văzut azi la polonezi o tristeţe vecină cu durerea şi disperarea, după pierderea suferită. Dacă în avionul prezidenţial, prăbuşit în Rusia, ar fi fost Traian Băsescu (şeful statului), Maria Băsescu (soţia), Mircea Băsescu (fratele), Adriean Videanu (ministru), Theodor Stolojan (fost prim-ministru) şi alţi membri ai Guvernului, românii ar fi fost la fel de marcaţi de tragedie?

Eu zic că nu! Ipocriţii de la Realitatea şi Antena 3 probabil că nu s-ar fi bucurat pe faţă, dar ar fi simulat tristeţea în comentariile făcute cu degetele la spate încrucişate. Dar spun sigur că cei care au vorbit de moartea lui Băsescu în campanie ar fi dat bairam!

Suntem o naţie de porci, care trăieşte într-o mocirlă care pute! De-aia suntem şi vom fi gunoiul Europei, fiindcă nu scoatem capul din groapa împuţită în care am intrat. Degeaba suntem unii care vrem să respirăm aer occidental, curat, suntem dominaţi de gunoaiele celelalte. Mi-e scârbă...

Comentarii

Unknown a spus…
mie nu mi-e scarba. imi plac romanii.
Canguru' a spus…
Daca stii cum sa-i manipulezi, da, e chiar misto sa-i ai pe romani aproape
Razvan a spus…
Ai dreptate, suntem vai de noi, dar nu te astepta ca romanii sa ii boceasca pe politicieni, oricare ar fi aia:) Spre deosebire de ai nostri, politicienii polonezi au stiut sa lucreze si pentru tara, pe cand la noi a fost taman pe dos, au lucrat doar pentru ei:))
Pai daca brambureala din politica face ca economia sa fie praf si lumea sa aiba mari probleme, de unde sa apara compasiunea?!
Ca idee,eu am fost impresionat de tragedia prin care trec polonezii, sincer nu m-as fi agitat daca era vorba de ai nostri.Pentru ce sa ma agit, cand specia asta( politicianul) e de-a dreptul nenorocita, incompetenta...etc etc
Canguru' a spus…
Of Razvan, e vorba de oameni. Inainte de a fi politicieni, sunt oameni, cu familii, cu copii. Eu as fi terminat si daca ar muri Vadim cu familia lui
Razvan a spus…
Poate...dar nu m-as consuma prea mult.La cum sunt politicienii la noi, m-as consuma pentru copii, pentru niste caini, pentru ce vrei tu, dar numai pentru politicieni:)
Geocer a spus…
Daca ti-e scarba de romani, inseamna ca si de tine ti-e scarba. Sau ma insel eu, iar tu nu esti roman?
Anonim a spus…
Băsescu a spart cuibul de viermi şi a pus otravă, cum naiba să nu-l urască anteniştii! Eu l-am votat, dar mă tem - sincer mă tem - să nu creeze un alt cuib...
Canguru' a spus…
Mă închin cu ambele mâini, ce citesc aici, Doamne! Ce să mai comentez? Nu vreau să jignesc pe cineva, oricum am fost cam dur în articol. Asta e, ăştia suntem...

Un lucru întreb: să-ţi doreşti moartea cuiva?
EmaPirciu a spus…
Pentru Maria Basescu, da, mi-ar parea rau. Si pentru Stolojan... Si pentru Traian Basescu, dar pentru omul din el, nu pentru presedinte.
Ileana Andrei a spus…
Sunt in asentimentul tau. Mi-e scarba. Dar ceea ce se intampla la noi este comic de-a dreptul si nimeni nu se trezeste! De Maria Basescu mi-ar fi parut si mie rau, mi se pare o femeie care trebuie sa inghita multe. Si o face cu stoicism. Si pe mine m-a impresionat tragedia d ela polonezi...este incredibil uneori ce se intampla.
Canguru' a spus…
Si hahalerelor :))
Iulia a spus…
Mi-ar parea cumplit de rau pentru o asemenea tragedie, indiferent ce oameni ar fi la bord. Dar nu cred ca as face diferente: adica, sa imi para mai rau pentru politicieni, decat mi-ar parea pentru alti conationali. Sau pentru alti oameni, pur si simplu.
Canguru' a spus…
Inca o data se dovedeste ca femeile sunt cu mai mult suflet! Multumesc Ema, Ile si Iulia, se vede ca e cazul ca din 2014 sa avem presedinte o femeie!

O singura intrebare am: oare am devenit si eu femeie...?
Ileana Andrei a spus…
Esti de-a noastra mai mult decat crezi :-))))
Claudia a spus…
ai starnit o adevarata revolutie aici cu comentariul tau. asa cum numai un copil poate tranti un adevar ca o bomba fara sa se gandeasca la consecinte. ai sufletul tanar si asta inseamna ca te bucuri degeaba pentru ca nu te-ai schimbat (asa cum spui in profil). iti urez sa nu te schimbi niciodata. adevarul trebuie spus si aparat cu strasnicie. dar sa stii ca de politicieni ar trebui sa-ti fie cel mai scarba pentru ca ei mint de dimineata pana seara. si daca tu ai avea vre-un accident de avion (doamne fereste!!! ptiu ptiu ptiu) lor nu le-ar pasa si ar plange cat mai fals cu putinta. asta e alt adevar.
Canguru' a spus…
Anca, am fost dur în comentariu, exact cum ai spus şi tu, am aruncat bomba negândindu-mă la efecte. Dar substanţa este aceeaşi: românii sunt dezbinaţi şi, culmea, nu de interese proprii sau meschine, ci de orgolii, multe dintre ele stârnite de politicieni. Aş fi vrut să fim mai uniţi, mai civilizaţi, mai toleranţi

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!