Ruşine!

UPDATE - Articolul meu a fost preluat de portalul www.arges-online.net! Mulţumesc!

Ruşine clubului FC Argeş! Aflu din comentariile prietenilor Răzvan şi Steluţa la articolul meu, Piere Generaţia de Aur, că la meciul dintre FC Argeş şi Gaz CFR Craiova, primul de după moartea fostului campion Sebastian Iovănescu, nu s-a ţinut moment de reculegere!

E incredibil! Conducătorii actuali ai clubului FC Argeş, cei care au retrogradat clubul de două ori în trei ani, adică de tot atâtea ori cât o făcuse gruparea alb-violetă în 50 de ani de existenţă, au uitat de Iovănescu! Sau poate nici nu au auzit de el! Adevărul e că de la cine să am pretenţii? De la Cornel Penescu, cel care mai bine dă sute de mii de euro mită, în loc să facă performanţă sportivă? De la Andrei Penescu, cel care nu-şi cunoaşte proprii jucători? De la Severius Stancu, uns preşedinte de club de fotbal din greşeală? Nu ştiu de ce Doru Toma, coleg cu Iovănescu, nu şi-a amintit că ar trebui cinstită memoria unui fost jucător de bază din echipa de aur a Argeşului! Sau de ce Marian Jinga, cel care nu scapă de obicei nimic din vedere, a fost şi el amnezic!

În schimb, la meciul dintre FC Internaţional şi Rapid Bucureşti s-a ţinut un moment de reculegere. Nu ştiu dacă a fost o circulară de la Liga Profesionistă de Fotbal sau pur şi simplu a fost ideea conducătorilor de la Inter, dar cinste lor! Un club mic şi fără tradiţie ştie să aprecieze valorile fotbalului din judeţul pe care îl reprezintă!

Comentarii

EmaPirciu a spus…
Au uitat si ei, mah ca e stresati. Data viitoare ...
Canguru' a spus…
Data viitoare? =)) Ema, esti cinica! Adica asteapta sa mai moara unu'...
Razvan a spus…
Hai sa fim seriosi... ce sa le ceri alora?! Sunt pe dinafara total, imi este mila de ei:)
Razvan a spus…
Sunt unii prin conducere care nu cred ca ii cunosc pe multi dintre jucatorii ce au adus glorie clubului in 72 si 79...
sgreader a spus…
Ce performanta ? Transferuri si meciuri aranjate. Din pacate asta e fotbalul romanesc.
Razvan a spus…
Nu sunt in stare sa faca lucruri simple, cum sa le mai ceri si rezultate?!
Canguru' a spus…
Speranţa moare ultima, Răzvan. Dacă nu sperăm să avem din nou rezultate, ce-am făcut? Nu ştii ce îi rezervă viitorul acestui club. Poate Uzina va redeveni proprietară, şi atunci altfel se vor mişca lucrurile...
Razvan a spus…
Poate..vom vedea. Revenind la momentul de reculegere, astazi am aflat si cine a fost vinovat:)) Este vorba de centralul partidei:)):)):))
Te apuca rasul nu alta, ce sa le faci oamenilor astora, le place sa fie penibili:)
Canguru' a spus…
Eu cred că ceasu' e vinovat, fiindcă a luat-o înainte... Scuze puerile, de elev care a întârziat la şcoală

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!