Râsul în direct face victime

Am văzut pe blogul lui George o dispută între el şi două prietene virtuale, dispută care s-a terminat rău, în sensul că cele fetele s-au decis să nu-l mai viziteze pe George niciodată, fiindcă el ar fi reacţionat un pic diferit la comentariile lor. Nu mă bag în cearta lor, fiindcă oricând pot să se împace, şi oricum, am o părere împărţită.

Totul a plecat de la un filmuleţ de pe youtube (nici nu are rost să vă dau linkul, e la George pe blog), în care un moderator cretin râde cu gura până la urechi, în direct, în timp ce invitaţii din platou povestesc adevărate drame ale vieţii lor. Normal că nu era nimic de râs, a recunoscut-o şi omul de televiziune, numai că nu s-a putut abţine. Şi când te apucă râsul, cu greu te mai poţi opri.

Fetelor li s-a părut amuzant, lui George nu. Fiecare şi-a exprimat părerea. S-au supărat. E, nu-i nimic, se vor împăca. O să-mi exprim şi eu părerea. Iniţial, am vrut s-o fac în comentariul lui George, dar aveam prea multe de zis. Sper să nu se supere pe mine nici George, nici Sunflower sau Gabrielle (scuze, aş fi vrut să-ţi dau link, dar nu ştiu unde). Oricum, nu ştiu nici eu de care parte sunt.

Nici eu nu pot să râd la ce văd. E prea tragic, oamenii aceia din platou au probleme reale de sănătate. Însă, fiindcă râsul e molipsitor, recunosc că şi eu m-am contaminat de la cretinul ăla de moderator şi am zâmbit prelung. Cam atât. Problema e că şi mie mi s-a întâmplat o chestie asemănătoare, dar din fericire "cazul" din platou nu era deloc disperat. Aşa că, George, până şi pe moderator îl înţeleg! Sigur, până la un punct...

În 1998 aveam o emisiune în direct, la care i-am invitat pe Mutu, Coman şi Neaga. Toţi trei erau juniori de mare perspectivă, s-a văzut că au ajuns mari fotbalişti, cu timpul. Cei trei erau şi prieteni foarte buni. Mutu, cu caterinca minut de minut, s-a apucat să spună un banc pe genericul de început al emisiunii. Degeaba i-am zis să tacă, am intrat în direct exact în momentul în care el termina bancul de spus. Având microfoanele închise, ei nu s-au auzit în direct, camera de prim-plan era pe mine. Numai că îi simţeam şi auzeam pe nebuni râzând cu gura până la urechi! Am încercat să fac o introducere cât mai lungă, ca să trag de timp, să apuce ei să se oprească, numai că te ţii cu Mutulică? M-a molipsit şi pe mine! Aşa că şi eu am început să râd, deşi, sincer, nu fusesem atent la banc. Dar dacă trei inşi de lângă tine râd de se prăpădesc, nu ai cum să nu râzi şi tu! E împotriva naturii, suntem oameni!

Colegii din regia de emisie nu au mai avut ce face şi i-au băgat şi pe ei în direct, pe cadru larg. Şi ce să vadă telespectatorii? Patru tâmpiţi care se prăpădesc de râs... Nu puteam întrerupe, aşa că l-am întrebat pe Mutu ceva banal, iar el, cu greu, cu lacrimi în ochi de atâta râs, şi-a revenit. Apoi şi Comănilă şi Rică... Dar toată emisiunea a fost ratată, fiindcă la adăpostul camerei de prim-plan pusă pe unul dintre noi, ceilalţi hohoteau în pumni. Caseta video de atunci mi-e martoră, o are atât Coman, cât şi Ianovschi şi Neaga. Numai eu cu Mutu nu o avem, dar trebuie să fac rost de ea... Asta e o amintire de neuitat.

Aşa că, George, Sunflower, Gabrielle, se întâmplă... Nu meritaţi voi, să vă certaţi din cauza unui cretin!

Comentarii

Geocer a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Canguru' a spus…
George, ti-ai sters blogul?
gabrielle a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Canguru' a spus…
Gabrielle, scuze ca nu am retinut toate nuantele. Oricum, imi pare rau ca dupa acea postare de la Geocer, toti trei ati renuntat (mai mult sau mai putin) la blogurile personale.

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!