Dacă google ar vorbi...

Am observat că George obişnuieşte să ne delecteze, din când în când, cu mostre de prostie şi de haz involuntar oferite de vizitatorii ocazionali pe care îi are pe blog. Verifică în statistici cuvintele cheie care i-au adus pe aceştia de pe google pe blog şi, pe cele mai haioase ni le împărtăşeşte şi nouă.

Recunosc că m-am distrat şi eu de câteva ori probând "cheile" uşilor către casa Cangurului, dar mi-a fost lene să fac vreo statistică. Ştiu că anul trecut am râs vreo două zile, dar am uitat care a fost căutarea aceea. E, azi fiind sâmbătă şi toropeală afară, mi-a venit pofta să mă răcoresc cu nişte duşuri de "inteligenţă artificială" :))

Am luat tot anul la puricat, lună cu lună. De departe, cuvântul cheie care-i aduce pe oameni la mine pe blog este cangurul. În primul rând concursul, apoi animalul şi în final aerobicul. În ordinea numerelor de pe tricou, cu numărul 2 este Spartacus, despre care am scris de vreo 2-3 ori aici, atât despre film, cât şi despre carte. Şi, sigur, ultimul pe podium sunt eu, Adi Preda. Bine, nu vă închipuiţi că nu există şi aiuriţi care pocesc cele trei căutări de bază... De exemplu, unul căuta o cangură, altul a vrut Spartacus pe sistem, iar un al dracului de simpatic m-a căutat sub numele de adiţă preda :P

A... în top mai sunt şi două subiecte abordate ironic de mine: domnul de companie şi prezervativele xxl. Deh, fetele încă îşi caută fericirea pe google, dar nu ştiu dacă o vor şi găsi... Apropo de sex şi cuvinte murdare... Nu toţi copiii care scapă pe net sunt spurcaţi la gură! De exemplu, un model de creştere şi educaţie a căutat filme cu prostii pentru persoane mature! Probabil că nu a învăţat încă sinonimul perfect: porno :))

Ce să mă mai lungesc, că nici nu vreau să vă plictisesc... Iată o listă scurtă, la jumatea lui 2011:
- aventurile motanului miau henri cornelius - nici eu nu am auzit de ele, dar o să caut şi eu. Munca la dublu e întotdeauna mai uşoară.
- dana grecu nervoasa - asta e simplu de găsit: dă pe Antena 3! Mai greu era cu dana grecu calmă sau dana grecu romantică...
- cand sa nascut penescu andrei - în aceeaşi constelaţie a prostiei cu tine
- pitestiul e în oltenia - f..u-ţi gura mă-tii!
- sdcvn - kutarea asta n am okito
- barbati care fac dus goi - oau! Asta sigur vreau s-o văd, că nu ştiam eu de ce întotdeauna când ies de la duş, trebuie să-mi pun hainele la uscat!
- sotul m-a amenintat cu surubelnita si cutitul - frate! Şi crezi că am filmat eu aşa ceva? Caută pe cancan.ro, nu la mine. Acum, sincer, ştiam că femeile sunt masochiste şi multora le place să fie bătute şi maltrate de către soţi, dar să şi vrei să vezi în reluare şi în slow-motion cum primeşti un pumn în gură şi cum îţi pune matahala cuţitul la gât, e prea de tot pentru mine!
- există canguri portocali? - mă, ori canguri, ori portocali? Dar dacă era cu doi de "i", te afli la el pe blog
- cangur fuge cu haina cu cheile de la masina - bă, dacă e vorba de mine, de cele mai multe ori fug înapoi în casă, ca să-mi iau cheile de la maşină, pe care, normal, le-am uitat
- cel mai scarbos soarece - îţi spun eu, e ăla de bibliotecă! Nu e comunicativ deloc, stă închis toată ziua şi citeşte, iar când te bagă în seamă, nu te întreabă de Salam sau Bursuc, ci de Eminescu sau Coşbuc. Câh, grose!
- vecina vrea futut - a cui, a mea? care e aia?
- voyeur la fereastra sexy - cele mai sexy ferestre le-am văzut la Amsterdam... ;)
- jocuri interzis copii sub 33 de ani - bă, nesimţitule! Adică eu, la 36, nu mai sunt copil? Te bat la un NFS sau la un FIFA, de nu te vezi! Neobrăzatule! Hai să ne întrecem în cunoştinţe din Cartoon Network şi Disney Channel, să vedem dacă te ţin bretelele...

Comentarii

Anonim a spus…
:))
Subscriu: Piteștiul nu e in olteniaaaa :D
Geocer a spus…
Chiar daca n-a scris corect, pana la urma tot a gasit un cangur portocaliu. Care se va face rosu cand va castiga PSD-ul alegerile, bineinteles!
Canguru' a spus…
Întotdeauna cu cei din prima linie, George!

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!