OTV, dragostea mea!

Am revăzut aseară pe OTV scenele incredibile din campania electorală, atunci când Geoană ţopăia de bucurie crezând că e noul preşedinte al ţării. De data asta, protagonistul un pic penibil a fost Dan Diaconescu, eliberat după 100 de ore de arest preventiv. Ieşit în uralele admiratorilor săi, DDD a anunţat că îşi face partid şi candidează la alegerile prezidenţiale, însă odată ajuns în studioul OTV, deja se vedea noul preşedinte! Mai avea puţin şi striga şi celebrul "OTV, dragostea mea!".

Acum, sincer, mă bucur că a ieşit din puşcărie! Nimeni, în afară de criminalii, violatorii şi alkţi tipi dubioşi şi violenţi, nu ar trebui judecat după gratii. De-aia există prezumţia de nevinovăţie, nu se ştie dacă o persoană e vinovată decât după ce s-a dat verdictul final, şi poate nici atunci... Cu atât mai mult Dan Diaconescu, despre care primarul şantajat a declarat clar că nu a vorbit niciodată cu el. Deci dacă nu au vorbit, atunci cum putea DDD să şantajeze? Prin intermediul lui Doru Pârv? Păi şi de unde ştiu procurorii că cei doi au pus la cale măgăria asta? Doar dintr-o discuţie telefonică hazlie cu plasmele de 127? Patetic...

Pe de altă parte, Dănuţ are o avere pe care nu cred că şi-o poate justifica. Publicitate nu prea are, are doar prieteni influenţi, care l-au ajutat, iar el le întoarce serviciile. Averea şi-a făcut-o la limita legalităţii, dar este alt posibil dosar, acesta cu mita mi se pare o glumă. Nu e mai puţin adevărat şi că presa şantajistă trebuie să dispară! Aşa-zişii jurnalişti, şantajişti împuţiţi, trebuie eradicaţi din presă, fie că lucrează la ziare sau televiziuni. Sub acoperirea anchetelor pe care le fac, vin apoi şi cer mii şi zeci de mii de euro ca să nu publice rezultatele. Toţi aceştia ar trebui să zacă în puşcării, sunt destui şi prin Argeş.

Revenind la eliberarea lui Dan Diaconescu, dacă mai acceptaţi o opinie, mi-o voi spune şi eu pe a mea. În general nu cred în teoria conspiraţiei, nu caut nod în papură niciodată şi nimănui, nu stau să despic firul în patru. Aşadar, nu am marşat nici la sutele de teorii legate de persoana din umbră care a dictat arestarea lui Dan Diaconescu. Dar mi-e tot mai clar că a fost o mişcare genială a lui Băsescu! El, e clar, o să plece de la Cotroceni, mai devreme sau mai târziu. Şi cum micul Napoleon saşiu nu doreşte să lase puterea în mână lui Iliescu (Ponta, Geoană, Năstase) sau Antonescu, iar în partid nu are o voce puternică şi, mai ales, cam toţi sunt făcuţi praf de presă încă de acum, îi trebuia o persoană cu şarm, cu priză la public, popular. Adică îi trebuia un Dan Diaconescu. Un om simplu, de la ţară, care a muncit şi a făcut bani prin propriile puteri, care are simpatii din toate colţurile puterii (Vadim, Becali, Băsescu, Ponta, Orban) şi care poate să strângă în jurul lui masele. Bravo, micule geniu!

Comentarii

Raluca Nicula a spus…
Asta ne-ar mai lipsi! Diaconescu presedinte! Deci, care, cum si pe unde emigram? Eu propun Papua!
Geocer a spus…
Mda, Basescu ar fi in stare sa ne-o faca si pe-asta, iar apoi sa rada de noi in stilu-i caracteristic.
EmaPirciu a spus…
Vezi, si Raluca vrea sa se faca baron local intr-o tara de papuasi...
Canguru' a spus…
Haideti mai, ca ar fi super! Voi inca mai credeti ca ceva bun se poate intampla in tara asta? Si atunci, de ce sa nu ne distram dimineata, la pranz si seara?
Canguru' a spus…
Ema, vezi ca e un loc liber de mogul la partidul Oanei
Claudia a spus…
sincer, mi-a palut foarte tare de dan diaconescu acum vreo nu stiu cati ani cand era la 7abc. mi se pareau interesante show-rile lui si urmaream cam toate interviurile. nu stiu ce s-a intamplat dupa aia cu el. probabil ca odata cu varsta ne tampim cu totii. si aia care nu realizeaza asta sunt compromisi iremediabil ;)). oricum, mai rau ca basescu nu stiu ce poate fi... probabil ca vom afla mai mult ca sigur...
Canguru' a spus…
Anca, un lucru e cert, nu va fi nimic bun

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!