Piteștiul nu e în Oltenia!

Idioții de la TVR Craiova au inclus Piteștiul și județul Argeș pe harta Olteniei! Cretinii ăia care lucrează la, culmea, postul public de televiziune susținut financiar de către noi, au reinventat ei geografia, au reîmpărțit ei provinciile istorice după bunul plac! Cum e posibil să fim umiliți în asemenea hal? Mă mir că nu au trecut Tg. Mureșul pe harta Ungariei, Botoșaniul pe cea a Ucrainei și Timișoara pe cea a Serbiei.

Să nu mi se spună mie explicația tâmpă că Piteștiul e în partea nu știu care a râului Olt, că atunci putem generaliza și cu alte orașe mari. Să fie clar, Piteștiul e în Muntenia!

Abia acum îmi dau seama de ce, atunci când mergeam în toată țara cu fotbalul, ni se spunea "olteni"! Pentru că niște handicapați mintal fac educație la televizor!

Comentarii

Geocer a spus…
Ba eu sunt de acord ca judetul Arges sa fie inclus in Oltenia. Este o regiune geografica foarte frumoasa, are o clima agreabila, are si cateva podgorii cu vinuri bune (Dragasani, Segarcea, Stefanesti). Cui nu-i place sa se mute la Suceava !
Logatu a spus…
Pai chiar am avut in grila RCS&RDS TVR Craiova pe vremea cand acesta emitea partajat cu TVR 2. RCS Pitesti a renuntat la TVR Craiova dupa ce posturile TVR regionale au inceput sa transmita in restul zilei imagini de tip carusel cu cele 6 posturi publice nationale.
Canguru' a spus…
Geocer, asa-i ca te-ai saturat de mine si vrei sa nu ma mai vezi? Dar sa stii ca si de la Suceava pot sa-i critic pe olteni.

Logatu, da, la posturile regionale am vzut si eu "minunea" asta. Sunt curios cum ar fi reactionat ardelenii daca programul TVR Cluj s-ar realiza si transmite de la Budapesta...
Simion Cristian a spus…
"Cum e posibil să fim umiliți în asemenea hal?"
- De ce te simti jignit? Care e diferenta intre un oltean si un muntean? Daca iti zic MOLDOVENE, te umilesc?
Canguru' a spus…
Doar oltenii si ignorantii nu vad diferenta de caracter dintre olteni si restul romanilor. Spre deosebire de multi dintre voi, am avut ocazia sa si traiesc o buna perioada de timp in Oltenia, dar si sa vad care este parerea oamenilor din alte regiuni despre olteni. In acceptiunea acestora, apelativul de "oltene" este aproape o insulta, asemanatoare la intensitatea mesajului cu "tigane"! Este simplu, comparati apelativele acestea cu "ardelene"... Cand spui "oltean" sau "tigan", spui "smecher", iar daca spui "ardelean", spui "molcolm", "cinstit". Revin si spun pentru a suta oara: nu generalizez, sunt si olteni la care tin foarte mult. Si va rog, nu mai faceti educatie civica, mai ales cu mine, cand cunosc foarte bine care e realitatea. Stiu olteni care recunosc cinstit ca, in general, cei nascuti in parrea aia a tarii au comportamentul altfel decat al celorlalti romani.
Canguru' a spus…
Si Cristian, ca sa-ti raspund strict la intrebare: "Nu, nu m-as simti umilit daca mi-ai spune moldovean". Asa cum nu as fi umilit daca mi-ai spune moţ, crisan, banatean, ardelean, transilvanean, ungur, bucovinean, dobrogean, bucurestean sau muntean.
Simion Cristian a spus…
Am înţeles! Tu ai ce ai cu oltenii! Te înţeleg! Şi pe mine mă enervează ştrumfii... tot fară motiv!
Ileana Andrei a spus…
What happent to you, man? Deja esti dubios cu obsesia ta despre olteni si de a nu fi in niciun fel asociat cu ei! Ma gandesc serios ca ceva din trecutul tau te face sa ne urasti atat de mult...hmmmm...ciudat.
Canguru' a spus…
Da Ile, de parca n-ai sti...
Vlad. a spus…
Domnia voastră dar cu ce sunteți mai inteligent fata de un Oltean???Rasismul tău demonstrează ca ești defapt un fătălău frustrat,mi e rusine ca sunt romanca din cauza proștilor ca tine...peste România tre' sa mai treacă 100 de ani pt ca retardații sa revină la normal...oare cine ești tu de ii judeci pe alții și instigi la rasism pe retelele de socializare,ai sânge albastru maria ta!!!

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!