Faceți căutări pe acest blog

duminică, 22 mai 2011

Cinema-ul 3D, o mare porcărie

Dintre toate invenţiile, gadgeturile, tehnologiile, nebuniile apărute în ultimii ani, 3D-ul mi se pare cea mai mare tâmpenie şi am curajul să pariez că după ce se va mai potoli isteria, va dispărea cu totul. Aşa cum s-a întâmplat cu alte mari invenţii, mult mai importante, ca videoul, walkmanul, pick-upul ş.a.

N-am înţeles decât o singură dată, la Avatar, de ce trebuie să port nişte ochelari oribili şi incomozi pentru a mă uita la un film. De fapt, pe ultimele le-am văzut fără ei şi nu am pierdut nimic.

5 comentarii:

Geocer spunea...

O sa-l interzica Basescu, nu-ti face griji!

ioana spunea...

tata are constant in casa de la 2 până la 4 video-uri, adica le vinde si le cumpara mereu. vorbesti foarte urat despre video, primele desene cu strumfi, razboiul stelelor, videoclipurile cu michael jackson, pe video le-am vazut. si acum doamna si vagabondul si orice film disney tot pe video se văd cel mai frumos!

Canguru' spunea...

George, nu cred, fiindcă Băse e singurul om care vede în 3D fără ochelari.

Ioana, DVD-ul bate video la fund. Acum, şi eu m-am uitat la o grămadă de casete şi sunt nostalgic după vremurile alea, dar atât. Video e depăşit din toate punctele de vedere

Ciupel spunea...

Exemplul tau cu videoul si walkmanul care "au disparut" e foarte hilar. E ca si cum ai spune ca incalzirea locuintei a "disparut" pentru ca oamenii nu mai au un loc in centrul camerei unde faceau focul :-DDD N-au "disparut" , au evoluat.
PS.: doar exemplul e gresit, ideea cu cinemaul 3D e corecta: e o mare porcarie, iar faptul ca, la filmele pt copii nu exista ochelari adaptati, mai mici, conform subiectului care ii poarta e o mare nesimtire.

Canguru' spunea...

Mda, ma rog, chestie de interpretare...
Pe mine ma deranjeaza ca din cauza modei cu 3D-ul, nici macar nu fac un lucru ca lumea. Macar sa filmeze filmul in 3D, dar majoritatea sunt filmate normal, pe pelicula, dupa care imaginea e descompusa.
Primul film 3D vazut de mine a fost The Scar (Cicatricea), care a fost facut clar pentru a soca. Horror