Zero barat

Nu l-am cunoscut personal pe noul manager al lui FC Argeş, puştiulică ăsta de Cătălin Barbu, dar am avut ocazia să îl văd la o emisiune în direct şi să aud multe păreri despre el. Impresia pe care mi-am format-o este dezastruoasă. Un înfumurat penibil, care nu a realizat nimic în viaţă, care a promovat doar fiindcă, probabil, l-a lins în fund cum a putut mai bine pe Penescu, pentru că altfel nu se poate explica cum a putut trece de la onoranta funcţie de antrenor secund al echipei a treia a Argeşului, la cea de manager!

În emisiunea tv pur şi simplu mi-a venit să vomit! Atâta s-a lăudat singur, atâta şi-a aranjat părul cu mâinile, de parcă era Tom Cruise, pe puţin, atâta îngâmfare şi aroganţă la un loc!!! Doamne, mai există astfel de specii de oameni? E incredibil cum se ciufuzdea în direct, cum se lăuda singur, cât de frumos şi de bun este el! Fără pic de modestie, fără respect faţă de cei care au făcut ceva pentru FC Argeş, glorii pe care le-a criticat...

Şi ce se întâmplă ieri? Citesc un interviu cu el în TOP. Ziarul Peneştilor... Ca să nu credeţi că am exagerat cu ceva înj legătură cu băiatul ăsta, iată un fragment din interviu:
"Sunt un tânăr manager, care acum 10 ani, terminam junioratul la FC Argeş, avându-l ca antrenor pe Radu Constantin şi în acel moment niciun coleg de-al meu nu a fost promovat la echipa mare. În timpul acela FC Argeş pierdea fotbalişti importanţi cum ar fi Daniel Opriţa, Bogdan Stoica şi eu".

Deci el, un fotbalist important, a fost scăpat printre degete de club! Cine p..a mea a auzit de fotbalistul Cătălin Barbu? Unde dracu' a jucat ăsta, de se dă mai mare decât Mutu, poate şi decât Dobrin? Mi-a plăcut reacţia unui cititor (bine, au fost multe şi toate împotriva acestui Barbu, dar cu foarte multe înjurături):
"prostie si fudulie — Mircea 2010-08-27 19:48 - Şi zi aşa, domnu manager Barbu, FC Argeş a pierdut un jucător bun ca tine? Ia zi mah lingăule, şi după ce te-a pierdut Argeşul, unde te-ai dus şi unde ai făcut performanţă? Pe la ce cluburi din Bundesliga ai activat, sau nici nu ştii ce e aia?Află că pe vremea când FC Argeş pierdea imbecili ca tine, producea în schimb FOTBALIŞTI precum Mutu, Dică, Neaga sau Coman. Ce să-ţi fac mah nenorocitule dacă n-ai fost la nivelul lor, te-ai dus să speli closeturi în Germania. Şi vii tu acum, ultimul handicapat, şi te descotoroseşti de Ianovschi, adică tocmai cei care i-au produs pe FOTBALIŞTII pe lângă care eşti un ZERO BARAT!"

Până una-alta, FC Argeş a ajuns ciuca bătăilor şi nu ştiu cine ne mai salvează de la retrogradarea în Liga a III-a! În mod sigur, managerul de succes Cătălin Barbu acolo ne va duce!

Comentarii

Oana a spus…
No, acum mi-ai luat si placerea piratatului, dar ma conformez :D
Canguru' a spus…
De-abia astept sa-mi spui daca ti-a placut

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!