Premieră

Yeah, azi am fost la meci. La FC Argeş - Mureşul Deva 3-0. După aproape un an am ajuns în Trivale, la un joc al Argeşului. Nici nu mai ştiu, de fapt, care a fost ultimul meci la care am asistat. Parcă FC Internaţional - Dinamo Bucureşti 1-3, din primăvara anului ăsta. Nu îmi mai amintesc să mai fi călcat pe la stadion de atunci.

Ciudat este că pentru prima oară de când mă ştiu, am plătit bilet la un meci al echipei FC Argeş! Deşi în perioada 1994-2008 am văzut constant partide ale alb-violeţilor, atât pe teren propriu, cât şi în deplasare, azi a fost pentru prima oară când am plătit bilet! Asta pentru că am plecat de acasă fără legitimaţia de jurnalist, pe care am păstrat-o de când nu mai sunt jurnalist. 5 lei. Nu mi-a părut rău de ei, pentru că am asistat la un meci interesant şi la prima victorie a echipei FC Argeş din acest campionat. Deci, se poate spune că am venit cu noroc.

Am văzut o echipă a Argeşului extrem de tânără, cu fotbalişti de 19 şi 21 de ani, şi cu cel mai bătrân (Murineanu), de 25 de ani. Din fericire, "Grecul" Eftimie ştie să lucreze cu tineri şi am văzut entuziasm. Bravo lor, dar mai trebuie să muncească pentru a spera să tragă la promovarea în Liga I. Fotbalul de performanţă e departe.

Comentarii

Sport-Campina a spus…
sal. se intampla cumva sa fii facut poze la meci. m-ar interesa mai ales poze in care apar si arbitrul Illyes. Eu detin un blog in care incerc sa prezint si activitatea din arbitraj - www.sport-campina.blogspot.com. O poza, macar, eventual si oparere, cu precizarea in mod evident a sursei pentru poza, ar fi exceptional. multumesc (pt raspuns rog - mail la neculai2000@yahoo.com)

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!