In brief (2)

Adică am multe de zis!

1. Egipt x 3. Măăăi, microbiştilor! Spuneţi-mi repede un fotbalist egiptean de mare valoare, care joacă la o echipă de top din Europa! Ă, ă? Nimic? Bă fraţilor, eu în afară de Mido, produs al lui şcolii lui Ajax din urmă cu vreo 10 ani, nu am auzit de niciun jucător egiptean. Am dat căutare pe fifa.com şi m-am uitat pe lotul Egiptului şi mi-a mai sărit în ochi doar numele de Zidan. Dar dacă nu era asemănător cu cel al lui Zidane, dracu' ar fi ştiut şi de el. Şi totuşi Egiptul a câştigat aseară al treilea titlu consecutiv al Campionatului Africii! Uluitor, nu? Adică există ţări cu vedete de milioane, ca Ghana (Essien, Muntari, Asamoah), Coasta de Fildeş (Drogba, Yaya şi Kolo Toure, Traore), Nigeria (Obi Mikel, Martins, Kanu), Camerun (Eto'o, Song, Wome) şi lista ar putea continua, dar de trei ediţii câştigă Egiptul! De ce?

2. Ţiganca şi Băsescu. Am văzut că din nou s-au suit toţi cu bocancii pe Băsescu. Ce e, are Felix zilele astea vreo tranzacţie şi trebuie să distragă atenţia? Ba că s-a dus la munte, ba că a zis Kabul în loc de Kahul, ba că a cununat fra-su' pă ăla micu' a lu' Bercea Mondialu', de parcă Geoană nu i-ar fi fin, sau naş, dracu' să-l pieptăne! Mie în continuare mi se pare hazliu ceea ce face. E dintre ai noştri, s-a dat cu Skijetul pe munte, a băut vin fiert, şi-a pus fes de tomberon pe cap, a făcut "Hă, hă, hă"! Hello, e uman omu'! Aţi văzut-o pe preşedinta Argentinei? A vorbit despre sex şi Viagra. Preşedintele Venezuelei şi-a dat palme că a văzut-o pe românca aia cu ochii ca safirul în puşcărie. Sunt populari, ca Băse al nostru. Plus că, de faptu' că s-a dus la Ţiganca din Moldova, nu împuţita, ci localitatea, nu s-a scos o vorbă la antenele împuţite.

3. Vin cu scorţişoară pentru slăbit. Dacă Mutulică ar mai fi avut puţintică răbdare, să fi citit un articol din Libertatea, evident, nu ar mai fi fost prins de două ori dopat cu sibutramină! Cică s-a descoperit că scorţişoara ajută la slăbit şi la eliminarea celulitei. Aşa că fetelor, puneţi-vă pe băut vin fiert la greu!

4. Am trecut pe Google Chrome. Nu mai puteam cu Internet Explorer! Începuse să se blocheze din 10 în 10 minute, şi de fiecare dată trebuia să dau restart. După câteva zile de nervi, deja mă gândeam la Mozilla, Opera şi alte alea, când mi-am adus aminte că am Google Chrome în pachet cu alte goagăluri. L-am încercat şi sunt uluit! Niciodată netul nu mi-a mers mai repede! Practic, după ce tastez adresa oricărui site şi dau Enter, pagina se încarcă instantaneu! Nu s-a blocat niciodată şi pot naviga mult mai uşor. Adio IE! Sorry Bill, îmi placi tare mult, dar produsu' tău e depăşit rău!

5. Ce-ţi mai face cea mai bună prietenă! Din ciclul Libertatea, Evenimentul Zilei vine şi el cu un articol genial: Prea mult sex amorţeşte mâna! Măăăă, măgarilor, nu vă gândiţi la ce nu trebuie, e vorba de faptul că mâinile amorţesc deoarece corpul bărbatului se sprijină în ele pe toată durata actului. Inteligent, nu? Uite cum te bagă cea mai bună prietenă în belea!

Comentarii

Razvan a spus…
Adi, poate antenele au luat-o razna, dar o persoana publica daca nu are grija cu cine isi asociaza imaginea, isi merita soarta.Tu daca aveai un frate presedinte, nu erai mai atent?! Eu zic ca da...
Canguru' a spus…
Adevărul e undeva la mijloc, întotdeauna e aşa. Că fra-su' lu' Băsescu e tâmpit s-a mai dovedit, l-a băgat în rahat de atâtea ori. Dar de ce trebuie să sufere Traian pentru ce face Mircea? Asta e revolta mea. Să-l întoarcă presa a mia oară pe faţă şi pe dos cu flota, cu vânzările anterioare, cu Elena Udrea, oricum sunt lucruri nedovedite, dar nu cu Mircea Băsescu.

Acum te întreb şi eu: ţi-ar conveni să scrie ziarele de tine, pt că eşti cât de cât o persoană publică: "Răzvan este un infractor, pentru că uite ce a făcut fratele lui!"?
Canguru' a spus…
Revin... Şi oricum, presa de căcat e presă de căcat, nu ai cum s-o schimbi. Dacă boteza pe un copil oarecare al unei familii oarecare, fiind aici vorba de numele Băsescu s-ar fi scormonit să se vadă cine e tatăl copilului, ce avantaje are el pentru că Băsescu îi e naş, câţi amanţi a avut mama copilului şi dacă printre ei e şi numele de Băsescu şi tot aşa...
Bogdan BURHAN a spus…
1. Urmand exemplul Egiptului, ca sa nu zic România, atunci înseamna ca... Grecia ar putea castiga Campionatul Europan de mai multe ori sau cine stie... Slovacia, Slovenia, intr-o zi Malta, Luxemburg, echipe de'astea fara... vedete in lot (e, am mai şi exagerat!)!
2.Despre isteria de la TV am scris chiar mai zilele trecute pe blog. Naspa, o fac în mod special televiziunilor de "stiri"
3.Aici nu stiu despre ce ar trebui sa comentez, despre Mutu sau siluetele fetelor. Anul asta, cică, se poartă fetele mai plinuţe! Nu ştiu dacă şi fotbalişti...
4.Stau, în continuare, pe Explorer...
5.Ca si tv-urile de stiri, tabloidele scriu, deasemenea, toate prostiile din lume! Culmea, se cumpara...
6 (supliment) Mi-a placut ideea cu Burhan, e de-al meu! Mai ştiu unul, tot turc, care a marcat la turneul final al CM din 54, parca, 3 goluri intr-un meci. Dacă mă chema Popescu, n-aş fii pus video pe blog nici cu Gică Popescu, nici cu Adrian Popescu, nici măcar cu Adela sau Mitică, actorii.
Cangure,in final iti recomand un alt video de pe blogul meu: "Foarte, foarte tare!" Caută-l pe coloana din dreapta, jos.
Andrei Răduţu a spus…
Foarte tare scris:))...bafta:)
Canguru' a spus…
Bogdan, tampit mai sunt! Nu m-am prins deloc ca aveti acelasi nume! Eu ma uitam la faza si nu intelegeam! Am vazut tot meciul in direct si nici nu mi-am dat seama ca Burhan are acelasi nume cu al tau!
Esti turc?
silavaracald a spus…
De Băsescu nu mai zic nimic, pentru că sunt de aceeaşi părere cu Răzvan.
În schim la chestia aia cu mâna care amorţeşte... cercetătorii ăia n-au aflat încă de existenţa poziţiilor? :D
Canguru' a spus…
Mai bine ca n-au aflat, altfel citeam ca sexul in exces amorteste un picior, creeaza dureri de spate, caderea parului, febra musculara la limba si cine stie ce altceva...
Geocer a spus…
Doamne, cat noroc are Baselu cu oameni ca tine care sar imediat sa-i ia apararea, indiferent ce-ar zice nemernicii aia de la Antene si de la Realitatea despre el si familia lui. Macar de ti-ar da si tie o sticla de whisky, ca sa nu te iei de piept cu toata lumea, asa pe gratis.
M-ai convins : azi trebuie sa scornesc neaparat ceva rautacios la adresa lui Base, ca prea l-ai luat tu in brate si l-ai dulcegarit !
Canguru' a spus…
Nu imi place atat de mult de Basescu, cat imi displace modul cum este tratat. E totusi un presedinte de tara. Nu mai avem pic de respect in noi?
Am citit ieri in Cancan ceea ce am intuit: Traian habar n-a avut de intentia lui Mircea Basescu de a se incuscri cu Bercea Mondialu'. Nici macar nevasta-sa nu a stiut. Şi atunci, ce vina are presedintele ca are un frate tampit?
Oana a spus…
Ai, ma, fi serios, cum sa nu aiba habar? Astea sunt pentru naivi.
silavaracald a spus…
Uite, nu vreau să pun sare pe rană, dar o s-o fac. Dacă Băse nu ştie nici măcar ce se petrece în familia lui (uite, fac efortul să cred asta despre el!), atunci cum o să ştie cum stă treaba cu o ţară întreagă!
Iar cu respectul e cam aşa: respecţi pe cineva care îţi cucereşte admiraţia prin prestaţia lui într-un anumit domeniu, nu doar pentru că s-a cocoţat într-o anumită poziţie prin mijloace mai mult sau mai puţin ortodoxe. Deci, mai va cu respectul impus de funcţia lui! Aştept să-mi dea motive să fiu mândră de el, nu jenată de prestaţia lui.
Mai bine nu deschideai subiectul ăsta... uite că ne amărârăm din nou.
Canguru' a spus…
Eh, nu-i bai, eu sunt obisnuit sa fiu tolerant cu opiniile prietenilor. Doar sunt microbist de la 3 ani si, fiind dinamovist, am fost mai mereu in minoritate, având foarte multi prieteni stelisti. Am convietuit normal cu ei si am ajuns in timp sa ne respectam optiunile.
Ceea ce am spus despre Basescu este opinia mea si nu mi-o schimb, dar respect comentariile voastre si nu incerc sa-mi impun punctul de vedere.
silavaracald a spus…
Hai-de, Stea-ua! Hai-de Stea-ua! ;)
Canguru' a spus…
Sa stii ca pentru a doua oara in viata l-am apreciat pe Gigi Becali. I-a luat apararea lui Penescu si l-a acuzat pe Mititelu ca s-a dus repede sa-l dea in gat. Olteanu' asta o fi auzit si el de povestea din Biblie cu aruncatul pietrei?

Nu cred ca e cazul sa spun cand l-am apreciat pe Becali prima oara, stie toata lumea :))
silavaracald a spus…
Eu la fotbal îs bâtă! Şi nici nu cred că ţi-am citit postarea aia, aşa că poţi da un link ceva! :)
Canguru' a spus…
N-am scris, n-aveam blog pe vremea aia. Ma refer la faza din vara lui 2007, cand Gigi Becali a pus fularul lui Dinamo la gat si a strigat "Augh, Augh, Augh", ca semn de recunostinta ca Dinamo a batut pe CFR Cluj si a ajutat-o pe Steaua sa prinda locul 2 in defavoarea Clujului. Dinamo a iesit campioana atunci, ultima data.

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!