Sunt domn... de companie

Sâmbătă am debutat într-o nouă carieră: cea de domn de companie. Un fel de damă de companie, dar un termen mai select, ţinând cont că am ţinut companie unei prietene de familie la o nuntă, la care bărbatul ei şi prietenul meu nu a putut merge. Şi, aşa cum le-am promis prietenilor de la clubul de lectură, am să povestesc cum a fost prima experienţă în calitate de domn de companie.

Aşa că pus la patru ace (costum H&M, cămaşă Zara Man, pantofi de la John - asta aşa, ca să sune bine pentru cei care nu sunt din Piteşti, că restul ştiu ce e Gionu' - şi Prada socks - a se citi aşa cum am scris, nu Prada sucks), am descins dintr-un Mercedes clasa E la Castel. Petrecerea a fost super tare, meritul principal avându-l cei cinci băieţi de la Câmpulung, care au făcut un show senzaţional, aşa cum am mai văzut doar la Călin Geambaşu în 2007.

Am avut chef să mă dau în spectacol, nu o mai făcusem de mult, să dau frâu liber distracţiei... Am participat la toate nebuniile de acolo, chiar şi la Dansul Pinguinilor numai pentru bărbaţi! Credeţi-mă, de pe margine nu cred că era o imagine tocmai măgulitoare pentru noi, dar cel puţin fetele au râs cu gura până la urechi... Şi cred că aş fi câştigat şi un premiu, dacă acel concurs de rezistenţă la Braşoveanca ar fi fost răsplătit cumva! Păi cu cine s-au gândit ei să se pună, cu mine, care fac jogging până la 10 km pe zi şi cu partenera mea, născută... în Braşov? Numai noi ştim ce viteză aveam la final, cred că eram pe FW 8x sau chiar 16x!

Şi ca să nu se spună că doar am mâncat, am băut şi m-am distrat până la 6 dimineaţa, am rămas şi cu câteva maxime de mare valoare din folcloru' românesc:
- "Cu ce m-am ales în viaţă: ce-am băut, ce-am mâncat, şi ce am strâns în braţă!"
- "Lucru mare-i omenia, mai presus ca bogăţia"
- "Cine cântă şi petrece, mai uşor prin viaţă trece"

So, cine nu are partener pentru nunţi, botezuri, cumetrii, etc, apelaţi cu încredere!

PS - Între timp, s-a consumat şi a doua experienţă, semn că meseria e de mare viitor! Am fost cu Oana la filmul Ucenicul vrăjitor, cu Nicholas Cage şi Monica Bellucci. Mişto fantasy, dar mai mişto a fost Monica, părerea comună a mea şi a Oanei fiind că e din ce în ce mai frumoasă, chiar dacă a trecut de o mie de ani (vârsta ei din film)! Zilele viitoare am invitat-o şi eu pe Oana, i-am acordat revanşa, pentru Întâlnire explozivă, aşa că se poate numi d(o)am(n)a mea de companie! Oi fi zis ceva rău...?

Comentarii

Geocer a spus…
Ai uitat sa spui ce tarif percepi. Sau ti-l negociezi in functie de "valoarea" doamnei pe care o insotesti?
EmaPirciu a spus…
Mercedes? Repede ti-ai schimbat masina de cand practici joburi din astea
Canguru' a spus…
Primele doua experiente au fost gratis, abia de acum incolo imi stabilesc tariful. Pleaca de la Mercedes in sus
Ileana Andrei a spus…
Nu e niciodata tarziu sa te reprofilezi :-) De unde ai tu Mercedes. Si de cand?
Iti propun sa afisezi tarifele pe blog sa fie macar publice :-)
Oana a spus…
Eu pot sa-ti ofer Skoda lui Sorin, pana la urma nu te duc decat la film, te poti multumi cu putin :D
Canguru' a spus…
Nu trebuie sa fie masina scumpa, am invatat de la Nicholas Cage cum se face: se ia o rabla, se pune mana pe ea si se transforma in Mercedes sau Porsche. Nu trebuie decat sa-ti golesti mintea!

Oana, Skoda lui Sorin nu o iau nici mort, stiu cat tine la ea. Tine atat de mult, incat o ia pe a ta, ca sa nu o uzeze pe a lui...

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!