Meet Somcherechi

Astazi am avut prilejul de a ma intalni in centrul orasului cu Danut Somcherechi, fostul capitan de echipa al Argesului. Era in tinuta lejera, la plimbare cu sotia si cu baietelul lui. Normal ca nu puteam scapa prilejul de a schimba cateva opinii si amintiri, deoarece Somi a fost unul dintre fotbalistii cu mare bun simt pe care i-am cunoscut vreodata. Mereu cu zambetul pe buze si amabil, Somi pare sa fie acelasi jucator din urma cu 10 ani, si-a pastrat silueta de invidiat si pofta de viata si de fotbal. Un om tonic, asa cum as dori sa fiu si eu, numai ca nu-mi iese aproape niciodata.

A ajuns la 36 de ani, desi asa cum spuneam pare sa aiba cu 10 mai putin, si vrea sa mai joace inca 2-3 ani, poate la Baia Mare, orasul de origine, poate in strainatate, in una dintre locatiile exotice ale Asiei. "Mi-a ajuns vacanta luata dupa desfiintarea Progresului", mi-a zis Somi, ingrijorat de soarta clubului care l-a lansat in fotbalul mare. "L-o retrograda, nu l-o retrograda... Dar ar fi pacat de o echipa asa frumoasa ca cea a Argesului si de un oras asa frumos". Somi a fost in vizita prin Pitesti, nu mai are locuinta aici, dar mi-a spus ca oricand are posibilitatea, trece pe aici deoarece il incarca pozitiv acest oras. Bravo lui!

Comentarii

radu restivan a spus…
Danut Somcherechi imi aduce aminte de un alt Danut cu enorm de mult bun simt din fotbalul romanesc. El si Perja sunt doi jucatori din aceeasi generatie care au rezistat la nivel inalt destul de mult timp, mai ales din lipsa vietii exotice extrasportive.

Sportivii din noua generatie schimba masinile ca pe ciorapi, umplu mesele din cluburi de whisky si au cate cinci-sase gagici. Au uitat ce inseamna familia, responsabilitatea, si alte valori care par straine unui jucator din 2009.
dansomcherechi@yahoo.com a spus…
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris despre mine,cu siguranta sunt fericit si mandru ca am lasat in urma mea amintiri si ganduri ale celor care m-au cunoscut,atat de dragute si totodata importante pentru mine,pentru ca daca ramane ceva in urma ta,inseamna ca nu ai trait si nu ai fost degeaba prezent in locul respectiv.Inca o data,multumesc si sper ca FC ARGES SA REDEVINA CANDVA CEEA CE A FOST IN PEISAJUL FOTBALULUI ROMANESC.Salutari calduroase tuturor pitestenilor si indeosebi galeriei,te salut cu drag si pe tine...acelasi SUMI!
Unknown a spus…
Multumim frumos pentru tot ceea ce ai facut la F.C. ARGES!

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!