Du-te 2009!


Se termină cel mai nenorocit an din viaţa mea! Du-te 2009, nu vreau să-mi mai amintesc de tine! Never!

Începe 2010 cu mii şi mii de speranţe! Practic, de câteva zile trăiesc numai cu gândul la acest an, nu vreau să sărbătoresc nimic, decât să număr orele şi minutele până când trecem în ianuarie.

Doamne, am gânduri mari pentru 2010, oricât ar fi de rău, nu poate să fie mai prost decât ăsta. Vreau să mă bucur de frumuseţea, naivitatea şi inteligenţa Erikăi, vreau să-mi meargă afacerea din plin, aşa cum se anunţă, vreau să ajung la Campionatul Mondial din Africa de Sud, vreau să văd El Clasico de pe Nou Camp, nu de pe Bernabeu, deci va trebui să am noroc în toamnă, în tur să se joace la Barcelona, vreau să vizitez stadionul ArenA al lui Ajax, vreau să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată (aici n-o să dezvălui nimic), vreau să-mi reduc drastic prietenii, la o mână, pentru că în 2009 au uitat ce trebuie să facă nişte prieteni şi să termin de scris cartea la care am început şi în care îmi pun mari speranţe.

Nu sunt un împătimit al horoscoapelor, dar mai mulţi cunoscuţi deja mă invidiază şi mă felicită în acelaşi timp! Cică sunt un privilegiat în 2010, fiindcă sunt scorpion, iar această zodie va avea un an plin de succese, şi în plus se intră şi în anul Tigrului!

Hai La Mulţi Ani!

Comentarii

Geocer a spus…
Iti urez sa-ti realizezi tot ceea ce-ti doresti. La multi ani !
giulia a spus…
Iti doresc sa ti se împlineasca toate visele în anul ce abia a început.
Mai ales cel cu clasicul pe Camp Nou!!
Doar sti, eu sunt culé, fan al Barcelonei.
Iulia a spus…
Sa ai un an 2010 asa cum ti-l doresti!
E noua chestia cu anul bun pentru Scorpioni, si eu mi-s tot in zodia asta si nu citisem chiar cele mai bune lucruri... Asta imi da sperante ca va fi bine, nu ca as crede cine stie cat in horoscoape :)
Canguru' a spus…
Multumesc tuturor! Si eu va doresc din tot sufletul sa vi se implineasca dorintele pe care vi le-ati pus in noaptea de Anul Nou, sau pur si simplu cele pe care le aveti zi de zi!

@ Iulia
Mi-a spus matusa mea, care se uita la Urania, ca ea a vorbit frumos de scorpioni. Niste prieteni au urmarit o tipa la Capatos, si aia a spus ca 2010 e anul scorpionilor!

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!